‘s-Gravenzande

Mediator ‘s-Gravenzande

Neem direct contact op met Sjoerd Uitenbroek: 085 1302993 of mail mij

Als mediator in ‘s-Gravenzande begeleid ik jullie bij de hele scheiding.

Stap voor stap komen er goede oplossingen, je wordt goed geïnformeerd en er wordt gekeken naar het hele hele plaatje. Samen regelen geeft jullie het beste uitgangspunt voor de toekomst

Ik kom bij jullie thuis in het Westland en omgeving. Ook afspraken in de avonduren zijn mogelijk.

Met mediation ‘s-Gravenzande wordt jullie scheiding zorgvuldig geregeld

Zorg voor goede professionele hulp bij jullie scheiding. Zo leg je een goede basis voor straks en zijn er geen losse eindjes. Wat ik jullie bied:

 • Door middel van een stappenplan komt alles aan bod: de financiën, alimentatie, pensioen en inboedel. Zowel bij een huurwoning als koopwoning kijken we wat goede oplossingen voor jullie zijn en komen er goede afspraken. Bij een koopwoning wordt besproken wat er mogelijk is met de woning bij de scheiding. Door onze samenwerking met BMP Finance hebben we korte lijnen met de hypotheekadviseurs en kunnen we zorgen voor snel antwoorden.
 • Als jullie kinderen hebben, komt er voor hen een ouderschapsplan. Je wordt geïnformeerd over wat hierin vastgelegd moet worden én je wordt ondersteund in het maken van passende afspraken. Als jullie kinderen en jullie zelf het willen, is er ook een apart kindgesprek mogelijk.
 • Als er over alle zaken afspraken overeenstemming is bereikt en afspraken zijn gemaakt, verzorgt onze vaste samenwerkende advocaat het juridische stukje.
 •  Voor mijn hele dienstverlening betaal je een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

Hoe ziet een oplossingsgerichte bemiddeling eruit? Als er in de gesprekken veel bespreekbaar is bevordert dit de mediation. Onzekerheden en ook dingen, die misgaan worden dan besproken. Naar elkaar luisteren, respect naar elkaar én het belang van de kinderen boven het eigen belang en je eigen ego stellen, zijn cruciaal.

De intentie, hoe moeilijk het in de praktijk soms ook is, moet blijven dat je er samen uit wilt komen. Op deze manier is het makkelijker om tot overeenstemming te komen.

Wat kun je verwachten van het aparte kindgesprek?

In het medation traject kan ik als mediator ook een gesprek met jullie kinderen hebben. Het voordeel hiervan is, dat een kind meer vrijuit kan spreken en minder in een loyaliteitsconflict komt. Het gesprek kan met een broer of zus erbij of met de ouders.

Besproken wordt bijvoorbeeld: ideeën van het kind wat hij/zij wel of niet wil (‘ik wil niet de hele vakantie bij papa zijn, maar ook bij mama, omdat daar mijn vrienden zijn’) en hoe jullie kind de scheiding ervaart.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button