mediator Schoonhoven

Mediator Schoonhoven

mediator Schoonhoven

Mediator Schoonhoven

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Samen jullie scheiding regelen onder begeleiding van mij als mediator Schoonhoven. Vaak zijn er vragen en zorgen. Doordat er overzicht en duidelijkheid komt ontstaat er vaak rust. Samen regelen levert jullie de beste basis voor de toekomst op.

Ik kom bij jullie thuis in Schoonhoven. Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk in de avonduren.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden met scheidingsexpert Rogier

Jullie scheiding wordt van begin tot eind geregeld, te weten:

 • Als eerste is een kosteloos kennismakingsgesprek met jullie beiden. Hierin wordt de dienstverlening scheiden in 7 stappen uitgelegd en wat jullie mediator Schoonhoven voor jullie kan betekenen. Ook de kosten voor de scheiding (all-in tarief) worden besproken.
 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over alimentatie, de woning, financiën, inboedel en pensioenen. Uitgangspunt is een goede verdeling binnen de wettelijke kaders. Hebben jullie een eigen woning, dan komen de opties van de eigen woning bij de scheiding snel aan bod.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Jullie worden voorgelicht over welke zaken je moet vastleggen en samen met jullie worden goede afspraken gemaakt.
 • De laatste stap is de juridische afhandeling, deze wordt voor jullie verzorgd. Op dat moment is jullie scheiding van begin tot eind afgewikkeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Schoonhoven. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goed verder kunnen met mediation Schoonhoven

Samen met jullie bespreek ik hoe jullie zo goed mogelijk verder kunnen na de scheiding. Hiervoor is het van belang dat jullie beiden verantwoordelijkheid nemen voor hoe de situatie geweest is. En ook kijkt hoe je allebei los van elkaar goed verder kunt. Dit zijn de uitgangspunten van de afspraken en verdeling. Besproken wordt:

 • De één heeft bijvoorbeeld meer pensioen opgebouwd, omdat diegene fulltime kon werken. In de verdeling van de pensioenen wordt hier rekening mee gehouden.
 • Eén van beiden heeft bijvoorbeeld een achterstand op de arbeidsmarkt, in verband met de zorg voor de kinderen. Hierdoor is een periode partneralimentatie reëel.

Vertrouwen bij kinderen

Hebben jullie kinderen? Samen met jullie worden goede afspraken over hen gemaakt en wordt er met jullie meegedacht over hoe je de kinderen zo goed mogelijk begeleidt bij de scheiding en daarna:

 • Samen met jullie bespreek ik de omgangsregeling. Ook wordt besproken: stel dat er een weekend geruild moet worden; hoe ga je daar mee om? Hoe kan voorkomen worden dat het op scherp gesteld wordt en dat er frustraties ontstaan.
 • Kinderen hun veiligheidsgevoel wordt aangetast door de scheiding. Ze kunnen dit weer opbouwen, als ze zien dat het met jullie als ouders goed gaat. Dat het contact onderling goed is; en dat jullie beiden blijven staan (naast dat er uiteraard verdriet is).
 • Het is ook mogelijk dat ik als mediator een kindgesprek heb met jullie kinderen. Dit is gewoon thuis en laagdrempelig. Zo worden zij betrokken bij de afspraken over hen en is er extra tijd en aandacht voor hen. De mediator Schoonhoven staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button