Steenbergen

Mediator Steenbergen 

Steenbergen

Mediator Steenbergen

 
MFN mediators logo
 
MFN mediators logo

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Steenbergen bied ik jullie een volledig scheidingspakket.

Samen de scheiding regelen geeft jullie het beste uitgangspunt voor straks. Als jullie kinderen hebben, betekent dit zo goed mogelijk verder kunnen als ouders.

Ik kom bij jullie thuis in Steenbergen en omgeving. Afspraken kunnen zowel overdag als ’s avonds.

Jullie scheiding van begin tot eind afgehandeld met mediation in Steenbergen

Mediation houdt in dat je als (toekomstige ex-)partners samen om de tafel gaat met mij als mediator om zaken goed af te handelen. Dit kun je verwachten van mijn dienstverlening:

  • Alle praktische zaken worden afgehandeld. Denk aan afspraken over de verdeling van de financiën, er wordt een alimentatieberekening gemaakt ten behoeve van afspraken over alimentatie, pensioen afspraken en afspraken over de huur- of koopwoning. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op de vragen die er zijn. Zoals of het mogelijk is dat één van beiden in de woning blijft.
  • Afspraken over minderjarige kinderen komen in een ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik kinderen apart spreek in een kindgesprek. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken over hen.
  • De afwikkeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief.

Service mediator Steenbergen:

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Steenbergen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is er nodig voor mediation?

De mediation is succesvol als je beiden de intentie hebt om er samen uit te komen. Er kan onenigheid zijn, je denkt bijvoorbeeld anders over de verdeling van zaken of over de zorgverdeling. Ook kunnen er allerlei emoties spelen die het proces beïnvloeden. Er kan bijvoorbeeld boosheid, verdriet of teleurstelling zijn dat de relatie beëindigd wordt of het is niet een gezamenlijke keuze om te scheiden.

Ale mediator ondersteun ik om de belangen, de wensen en de gevoelens van jullie allebei de ruimte te geven. Ook wordt bewaakt dat emoties niet de praktische afspraken beïnvloeden, over een aantal jaren moet je ook nog tevreden kunnen zijn over de gemaakte afspraken.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.