Uitgeest

Mediator Uitgeest

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984

Wat kan ik als mediator Uitgeest betekenen als jullie gaan scheiden?

Ik ben Mellanie Egberts en als scheidingsbemiddelaar begeleid ik het hele proces van jullie scheiding. Dat houdt in dat alle praktische en juridische zaken worden geregeld, waarbij ook ruimte is voor de emoties.

Gesprekken zijn zowel bij jullie thuis als op een neutrale locatie mogelijk. Naast overdag kan dit ook in de avonduren.

Samen scheiden met mediation regio Uitgeest

ALs mediator Uitgeest bied ik jullie een volledig scheidingspakket, dit bestaat uit:

Voordelen mediation Uitgeest

Wat zijn voordelen als je ervoor kiest om samen te scheiden met mij als mediator Uitgeest:

  • Er komt overzicht en er wordt gezocht naar oplossingen die passen in jullie situatie, hierdoor ontstaat er vaak al rust. Ook in de toekomst geven duidelijk vastgelegde afspraken, die samen gemaakt zijn, rust en stabiliteit.
  • We leggen een basis in jullie onderlinge communicatie. Wat is er bijvoorbeeld nodig dat als je kinderen hebt, dat je straks ook goed met elkaar blijft overleggen?
  • Een proces via een mediator is beduidend goedkoper als elk een advocaat inschakelen. Je hebt ook overzicht in de kosten vooraf doordat we werken met een all-in tarief.

Mediation Uitgeest: hoe wij helpen:

  • Gratis kennis­makingsgesprek
  • Gesprekken bij jullie thuis
  • Binnen 1 week een afspraak
  • Snel duidelijkheid over de woning
  • Gesprek met kinderen
  • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in de regio Uitgeest. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor de scheidingsmelding

Vaak is het zo dat partners anders in de scheiding staan. De één wil bijvoorbeeld snel knopen doorhaken en de ander heeft tijd nodig om alles op een rijtje te zetten. Hiermee houd ik rekening met jullie allebei. Wat is een goed tempo, wanneer spreken we bijvoorbeeld het volgende mediation gesprek af?

Ook kunnen we bespreken hoe het zit met de scheidingsmelding. Dit is het vertellen dat je wilt scheiden aan je partner. Hoe is dit gegaan en staan beiden achter de scheiding? Of is het de keuze van één van jullie geweest om te scheiden en heeft de ander nog hoop dat het goedkomt. Het is goed deze zaken bespreekbaar te maken en boven tafel te krijgen, aangezien ze het maken van afspraken kunnen beïnvloeden.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button