Mediator Velsen

Mediator Velsen

Mediator Velsen

Mediator Velsen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Kiezen voor scheiden zonder eigen advocaat? Dat kan met mediation in Velsen.

Samen regelen geeft overzicht en de voldoening dat jullie scheiding zorgvuldig is geregeld, waarbij je rekening hebt gehouden met elkaar.

Kiezen voor mij als mediator in Velsen houdt in dat je samen om de tafel gaat zitten. Dit is in plaats van elk een advocaat inschakelen. Dit levert naast lagere kosten ook een meer persoonlijke aanpak op.

Zorgvuldig jullie scheiding geregeld met de mediator in Velsen

Met mediation in Velsen maken jullie in gezamenlijk overleg afspraken over alle zaken, die geregeld moeten worden. Een zorgvuldige afsluiting van de relatie is de basis voor een nieuw begin. Eerste stap is het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Hierin wordt besproken wat ik voor jullie kan betekenen en de kosten voor de afhandeling van de scheiding (het all-in tarief). Hiervoor kunnen jullie onder andere verwachten:

 • Met de hulp van mij als mediator in Velsen maken jullie in gezamenlijk overleg afspraken over de financiën, alimentatie, de woning en pensioen. Jullie krijgen inzicht in je besteedbaar inkomen na de scheiding en of jullie recht hebben op eventuele toeslagen of fiscale heffingskortingen. Bij een eigen woning bij de scheiding wil je natuurlijk snel antwoorden op vragen die er zijn. Zoals of het haalbaar is dat één van beiden in de woning blijft.
 • Bij minderjarige kinderen wordt er in gezamenlijk overleg een ouderschapsplan opgesteld. Ook is er apart een kindgesprek mogelijk met mij als mediator. Zo is er extra steun voor jullie kinderen.
 • Schriftelijke juridische afhandeling bij de rechtbank door de eigen advocaat van Resolve Visie.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Velsen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe lang duurt het voordat de scheiding rond is?

Hoe snel de scheiding geregeld is, is afhankelijk van jullie situatie. Er wordt in de gesprekken bewaakt dat het tempo bij jullie beiden aansluit en dat zaken niet te snel gaan. Wat kun je verwachten?

 • Gemiddeld zijn er 3 tot 5 gesprekken met een mediator nodig om alle zaken goed door te spreken en om tot overeenstemming te komen. Zijn jullie het overal al over eens? Dan kan de scheiding snel geregeld worden.
 • De doorlooptijd is daarnaast afhankelijk van overige zaken die geregeld of uitgezocht moeten worden. Is het mogelijk dat één van beiden de hypotheek kan overnemen? Wat is de waarde van de woning? Is er sprake van een eigen bedrijf en moet daarvan de waarde worden bepaald? Soms moet er eerst antwoord zijn op deze vragen voordat het proces verder kan.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button