Mediator Vijfhuizen

Mediator Vijfhuizen

Mediator Vijfhuizen

Mediator Vijfhuizen

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Vijfhuizen sta ik klaar om jullie te begeleiden naar duurzame afspraken die écht werken voor jullie. Samen regelen biedt rust en helderheid in deze fase van jullie leven.

Wat kan ik als scheidingsexpert voor jullie betekenen? Wanneer we elkaar treffen, bij jullie thuis, gaan we samen door alle praktische kanten van de scheiding heen. Maar we nemen ook de tijd om te praten over de emoties die vaak meespelen. Het doel is om samen duurzame en werkbare afspraken te maken die passen bij jullie situatie. Ook zorg ik ervoor dat de juridische aspecten van de scheiding goed worden afgehandeld.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een soepele scheiding met mediator Sjoerd

In zeven heldere stappen begeleid ik jullie door het proces van scheiden, met begrip voor jullie situatie en behoeften.

 • Het begint allemaal met een informeel kennismakingsgesprek. Geen kosten, geen verplichtingen. We bespreken jullie unieke omstandigheden en de mogelijke kosten die bij de scheiding komen kijken.
 • Tijdens onze vervolggesprekken als mediator sta ik jullie bij om overeenkomsten te bereiken over alles wat met de scheiding te maken heeft: van de zorg voor de kinderen tot financiële regelingen en de toekomst van jullie huis. We nemen elk aspect onder de loep en streven naar duidelijke en eerlijke afspraken die voor beide partijen werken.
 • Het opstellen van een ouderschapsplan is essentieel als er kinderen bij betrokken zijn. Hierin leggen we vast hoe jullie de zorg verdelen, hoe financiële zaken worden geregeld en hoe jullie met elkaar communiceren over de kinderen. Jullie ideeën vormen het uitgangspunt, en samen kijken we naar wat praktisch haalbaar is.
 • Als alle belangrijke beslissingen zijn genomen, zet ik als mediator de juridische procedure in gang, zodat alles volgens de regels verloopt.
 • Bij mij vinden alle gesprekken plaats bij jullie thuis, zodat er ruimte is voor jullie verhaal, vragen en zorgen. Indien gewenst kunnen we ook apart met jullie kinderen praten, zodat zij zich gehoord voelen en betrokken zijn bij de beslissingen die hen aangaan. De mediator Vijfhuizen staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Sjoerd, dé mediator Vijfhuizen . We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat mag je verwachten van mediator Sjoerd?

Een toegewijde en persoonlijke aanpak van jullie scheiding omvat:

 • We voeren alle gesprekken bij jullie thuis of op een neutrale plek en ik ben flexibel genoeg om ook ’s avonds af te spreken.
 • Voor mijn dienstverlening hanteer ik een all-in tarief, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Het voordeel van mediation is dat het scheidingstraject doorgaans sneller en voordeliger verloopt dan bij een advocaat. Bovendien blijken afspraken die samen worden gemaakt vaak praktischer in de uitvoering.
 • Tijdens ons kennismakingsgesprek leg ik als mediator Vijfhuizen het hele procedure uit, inclusief wat het precies inhoudt en welke stappen we samen zullen nemen. Ik neem jullie stap voor stap mee en zorg ervoor dat jullie volledig geïnformeerd zijn over alle mogelijke wegen en gevolgen. Zo kunnen jullie samen weloverwogen en goede beslissingen nemen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button