mediator Wassenaar

Mediator Wassenaar

mediator Wassenaar

Mediator Wassenaar

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Met mediation in Wassenaar is samen scheiden mogelijk.

Mediation houdt in dat je de scheiding samen met een mediator regelt. Hiervoor is het nodig dat je allebei de intentie hebt om op een goede wijze te scheiden. Niet tegen elkaar, maar met elkaar.

Als mediator Wassenaar zorg ik voor de complete afwikkeling van jullie scheiding. Jullie worden ondersteund in het maken van goede en duurzame afspraken, zodat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Samen de scheiding regelen geeft rust en overzicht voor jezelf en jullie kind(eren). De gesprekken zijn bij jullie thuis.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie vertrouwde echtscheidingsmediator Sjoerd

De mediationgesprekken kunnen overdag of ’s avonds worden ingepland in Wassenaar. Jullie betalen voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief, zonder verrassingen achteraf. Wat jullie kunnen verwachten:

 • Tijdens meerdere mediationgesprekken maken jullie afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen, jullie eigen woning en eigen bedrijf (als deze er is). Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid in de mogelijkheden, zoals overname van de woning door één beiden.
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar zijn wordt samen met jullie een ouderschapsplan opgesteld. Waarin we bespreken hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Voorbeelden hiervan zijn de zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen en kinderalimentatie. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb, ze worden zo uitgenodigd hun mening te vertellen.
 • Het traject aan tafel met jullie zit erop na de ondertekening en we gaan de juridische procedure in werking zetten. Je hoeft zelf niet naar de rechtbank en het inschrijven van de scheiding regelen we ook voor je.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Maak kennis met Sjoerd, onze mediator in Wassenaar. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Passende afspraken over kinderen

Hebben jullie samen kinderen? Dan is het uitgangspunt dat de afspraken goed moeten zijn voor alle partijen. Samen met jullie zoek ik naar een evenwicht tussen de belangen van je kinderen en je eigen belang. Mediation helpt hierbij:

 • Valkuil is als ouders de wensen van de kinderen niet serieus te nemen. Er is bijvoorbeeld een machtsstrijd tussen de ouders, deze beïnvloedt de afspraken al snel.
 • Ook kunnen ouders zich in allerlei bochten gaan wringen, om het alleen maar voor de kinderen zo goed mogelijk te doen. Het gevaar is dan dat je jezelf verliest en dat wreekt zich dan later weer, ook bij de kinderen. Het goed doen voor de kinderen is heel belangrijk, terwijl een gelukkige ouder voor het welzijn van de kinderen ook belangrijk is.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button