Wateringen

Mediator Wateringen

Neem direct contact op met Sjoerd Uitenbroek: 085 1302993 of mail mij

Als mediator Wateringen kom ik bij jullie thuis om de scheiding van A tot Z te regelen.

Waarom kiezen voor mediation? De wensen van jullie beiden staan centraal en we zoeken naar oplossingen die voor jullie allebei goed zijn. Je voorkomt dat je tegen over elkaar komt te staan. Dit geeft duidelijkheid en rust voor straks.

Ik kom bij jullie thuis in het Westland en omgeving.

Met mediation in Wateringen wordt de scheiding volledig geregeld

Door stap voor stap alles te bespreken komt er overzicht en rust. Dit is wat ik voor jullie kan betekenen:

 • Bij de scheiding moeten er veel zaken geregeld worden: de financiën bij de scheiding, alimentatie, pensioenen, inboedel etc. Ook wil je weten waar je aan toe bent qua wonen. Je mist vaak het overzicht, de juiste informatie of weet niet waar te beginnen. Door alle zaken op een rijtje te zetten en goed door te nemen met elkaar, kunnen er goede afspraken komen. We kijken altijd naar het hele plaatje. Is er een huurwoning, wie blijft hier dan en wat is mogelijk voor de ander? Bij een koopwoning wordt besproken wat mogelijk is met de woning bij de scheiding. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we snel zorgen voor duidelijkheid over wat haalbaar is. Denk aan overname van één van de partners van het huis en/of de aankoop van een nieuwe woning.
 • Voor de kinderen wil je natuurlijk alles goed regelen. Voor kinderen onder de 18 jaar wordt alles vastgelegd in het ouderschapsplan. Hebben jullie jonge kinderen, dan is dat heel specifiek. Denk bijvoorbeeld aan de tijdstippen van halen en brengen. Voor wat oudere kinderen, kan het meer in overleg met hen. Ook is het mogelijk dat ik wat oudere kinderen apart spreek in een kindgesprek.
 • Als alles goed is geregeld en afgestemd én je staat beiden achter de afspraken, volgt de juridische afhandeling. Deze wordt verzorgd door onze vaste samenwerkende advocaat en valt onder het all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen jullie in Wateringen

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Wateringen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom voor mediation in Wateringen kiezen?

Het grote voordeel van scheidingsmediation in Wageningen is dat er meestal vrij snel een oplossing wordt bereikt. Zo wordt voorkomen dat de scheiding een vechtscheiding wordt met alleen maar verliezers. Dat is met name belangrijk als er kinderen zijn. Bovendien is een procedure via bemiddeling goedkoper dan een langere procedure via advocaten. Ook werken wij met een all-in tarief, waardoor de kosten vooraf duidelijk zijn.

Een goede zorgverdeling na de scheiding

In de mediation gesprekken in Wateringen bespreken we hoe jullie kunnen zorgen voor een goed ouderschap na de scheiding. Een aantal uitgangspunten zijn hierin van belang:

 • Zorg als ouders voor de inzet om het naar de kinderen toe goed te doen. Dat houdt bijvoorbeeld in dat je de frustraties van de breuk (en naar je toekomstige ex-partner) buiten het contact met de kinderen houdt.
 • Blijf als ouders beiden actief bij de opvoeding betrokken. Als jullie kiezen voor één vast hoofdverblijf voor de kinderen, hoe zorg je er dan voor dat er voldoende contact met de ander ouder is? En hoe zorg je ervoor dat de band tussen kinderen en de ouder goed blijft of wordt?

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button