Mediator West Friesland

Mediator West-Friesland

Mediator West Friesland

Mediator West-Friesland

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Wat kunnen jullie verwachten van mijn hulp als mediator West-Friesland? Stap voor stap regel ik met jullie alle zaken, zodat er overzicht ontstaat. Zo komt er duidelijkheid en rust.

Ik kom bij jullie thuis in heel West-Friesland (ook videobellen is mogelijk). Gesprekken zijn altijd met jullie beiden en ook mogelijk in de avonduren.

Mediator West-Friesland:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met scheiden in 7 stappen wordt alles geregeld

Met scheiden in 7 stappen wordt jullie hele scheiding geregeld. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen en worden de kosten (het all-in tarief) besproken. Mijn dienstverlening in het kort:

 • Samen met jullie maak ik afspraken over onder andere jullie woning, de financiën en alimentatie. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijheid. Ook worden de opties besproken: wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen van de verkoop van de woning?
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben, dit geldt voor zowel gehuwde als samenwonende stellen, moet er een ouderschapsplan worden opgesteld. De omgangsregeling en alle zaken die voor jullie als ouders en voor jullie kinderen belangrijk zijn, komen hierin te staan. Samen wordt het ouderschapsplan doorgenomen en waar je vast loopt en of hulp nodig hebt, begeleid ik jullie samen om tot goede afspraken te komen.
 • Schriftelijke juridische afhandeling scheiding: aangezien jullie de scheiding gezamenlijk afronden, hoef je niet naar de rechtbank. Onze vaste samenwerkende advocaat dient de scheiding in bij de rechtbank.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator West-Friesland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediation: stap voor stap alles regelen

Wat betekent mediation in de praktijk voor jullie:

  • Bij kinderen is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken en kunnen ze hun ideeën en zorgen aangeven.
  • De financiën worden op een rij gezet, zodat er goede afspraken kunnen worden gemaakt over de verdeling van het vermogen, pensioen en of de schulden. Ook maak ik een alimentatieberekening, die ik met jullie bespreek. De uitkomst wordt de richtlijn voor de afspraken over de hoogte en de duur van de alimentatie.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt. Er werd goed meegedacht over onze specifieke situatie. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button