mediator Zandvoort

Mediator Zandvoort

mediator Zandvoort

Mediator Zandvoort

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Ik ben werkzaam als mediator Zandvoort. Een mediator kan jullie begeleiden bij het scheiden en samen en in goed overleg besluiten te maken. Wat betekent de scheiding voor jullie? Bij een scheiding komt er veel op je af. Door te zorgen voor goede mediator Zandvoort komt er overzicht en duidelijkheid. Daar kan ik jullie bij helpen.

In het eerste mediationgesprek maken wij met elkaar kennis en leg ik uit hoe het mediationproces werkt. Met echtscheidingsmediation schakelen jullie mij als mediator in om de echtscheiding zo soepel als mogelijk met elkaar te doorlopen. De gesprekken kunnen op ‘neutraal’ terrein plaatsvinden of gewoon bij jullie thuis. Belangrijk is dat de mediation op een voor jullie beiden zo optimaal mogelijk manier verloopt. Scheiden is al vervelend genoeg.

Service mediator Zandvoort:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Kies voor oplossingen

Als je kiest voor een mediator Zandvoort, dan doorlopen we samen het stappenplan ‘scheiden in 7 stappen’. Na deze 7 stappen is jullie scheiding volledig afgerond. Ik begeleid jullie dan in het hele proces. van mediation. Dat omvat onder andere het volgende:

 • Als eerste inventariseren wij alle relevante onderwerpen waarover afspraken moeten worden gemaakt. Bijvoorbeeld over de woning, hypotheek, kinderen, financiën, gezelschapsdieren en inboedel. Gezamenlijk brengen we alles in kaart waar we afspraken over moeten maken. Ook komt nadrukkelijk de toekomstige woonsituatie aan bod. De uiteindelijke afspraken leggen we vast in het zogenaamde echtscheidingsconvenant.
 • Samen onderzoeken we de mogelijkheden bij een eigen woning bij de scheiding. Ook help ik met het maken van de alimentatieberekening.  De wettelijke richtlijnen worden uitgelegd en er worden passende afspraken gemaakt. Deze vormen het uitgangspunt voor de partner- en kinderalimentatie.
 • Als jullie kinderen hebben, dan help ik jullie met het opstellen van een goed ouderschapsplan waarin jullie je beiden kunnen vinden. Dit geeft jullie beiden uitstekende handvatten en zorgt voor rust en veiligheid voor de kinderen.
 • Alle afspraken worden in goed overleg gemaakt. Zo voorkom je dure advocaatkosten en oplopende emoties. Uiteindelijk zullen de afspraken wel door de rechtbank moeten worden bekrachtigd. Resolve Visie neemt jullie de juridische afhandeling via de eigen advocaat volledig uit handen.
 • De kosten van de mediation in Zandvoort bestaan uit een all-in tarief inclusief de juridische afhandeling. In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt duidelijk, hoe het proces er voor jullie uit zal gaan zien. Dan breng ik ook exact de kosten voor jullie in kaart. Ik onderzoek ook of je in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel een toevoeging genoemd.

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kan mediation voor jullie betekenen?

Door mij als onafhankelijke mediator voor jullie scheiding in Zandvoort in te schakelen, regelen jullie de scheiding onderling maar wel begeleid door een onafhankelijk persoon. Ik behartig jullie beider belangen en heb ook oog voor de emoties van beide partijen. Zonder dat jullie hiervoor een echtscheidingsadvocaat hoeven in te schakelen met alle consequenties van dien, help ik jullie de scheiding vlot en soepel te regelen. Mediation heeft als voordelen:

 • Mediation verloopt gestructureerd en overzichtelijk in  7 duidelijke stappen.
 • Een mediator is een professionele echtscheidingsbemiddelaar. Ik ben dan ook gespecialiseerd in mensen te helpen met hun scheiding.
 • Bij mediation ben je optimaal bij het proces betrokken. Je hebt 100% controle op de inhoud en het proces.
 • De gezamenlijkheid van de afspraken en het goede overleg zorgen voor draagvlak en zo min mogelijk geschillen achteraf.
 • Met respect voor alle emoties, focus ik mij op de inhoud zodat alle noodzakelijke afspraken worden gemaakt.
 • Bij mediation is de aard en insteek van de scheiding in overleg te blijven, waardoor de kans op een vechtscheiding minimaal is.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met mij dé mediator Zandvoort. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Informatie over mediation

De eerste stap is contact opnemen met de mediator Zandvoort, dan volgt een kennismakingsgesprek bij jullie thuis. Dit is met beide partners en met de gezamenlijke mediator. Besproken wordt: jullie situatie, wat de mediator kan betekenen en de kosten voor de hele scheiding.

Alle praktische zaken, zoals afspraken over de woning, financiën en pensioen en inboedel. Als jullie samen kinderen hebben moet je ook de zorg voor de kinderen bespreken en vastleggen. De mediator begeleidt jullie in het maken van goede afspraken, door goede informatie te geven én mee te denken over passende oplossingen in jullie situatie. De mediator legt deze afspraken vast in juridische documenten.

Mediation houdt in dat je de scheiding gezamenlijk regelt met een onafhankelijke mediator. Dit is in plaats van een juridische procedure met elk een advocaat. Voorwaarde voor mediation is dat beide partners willen meewerken én willen komen tot oplossingen. De mediator begeleidt jullie in het maken van goede afspraken en voor beide partners is er ruimte hoe zij in de scheiding staan.

De kosten van een mediation traject bij de scheiding zijn afhankelijk van jullie situatie. Over het algemeen gaat het om vaste all-in tarieven voor de hele scheiding. Dit is dus inclusief de juridische afwikkeling. Het all-in tarief wordt besproken in het eerste kosteloze kennismakingsgesprek met de mediator.

Dit is afhankelijk van wat er geregeld moet worden én hoe snel jullie tot overeenstemming komen. In de regel zijn er 3 tot 5 gesprekken nodig, waarna de afwikkeling bij de rechtbank volgt. Ga uit van 3/5 maanden voordat de hele scheiding ook juridisch is afgewikkeld. Hebben jullie haast, dan kan het uiteraard ook sneller. Beide partners moeten het dan erover eens zijn dat het sneller gaat.

Kinderen bij de scheiding

Hebben jullie samen kinderen? Dan is het van groot belang dat afspraken op elkaar afgestemd worden. Zo voorkom je zoveel mogelijk problemen in de toekomst.

Uitgangspunt van mediation is dat jullie allebei zo goed mogelijk verder kunnen. Daarnaast is het streven dat jullie kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding.

Er is om deze reden ook een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk, waarin zij hun verhaal kwijt kunnen. Zo worden zij ook betrokken bij de afspraken die hen aangaan.

Doortastend en persoonlijk

Gesprekken zijn bij jullie thuis of desgewenst op een neutrale locatie in of nabij Zandvoort. Afspraken zijn zowel overdag als ‘s avonds mogelijk. Een eerste afspraak kan meestal binnen één week plaatsvinden. Alle gesprekken zijn met jullie beiden. Zo ben je altijd allebei volledig op de hoogte. Mijn werkwijze kenmerkt zich door transparantie en betrokkenheid en ik ben er voor jullie beiden.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button