Mediator Zuidplas

Mediator Zuidplas

Mediator Zuidplas

Mediator Zuidplas

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Als mediator Zuidplas bied ik jullie een volledig scheidingspakket. Alle zaken worden vastgelegd en ook de juridische afhandeling wordt verzorgd. Samen regelen geeft rust voor nu en in de toekomst.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. We komen er dan achter of er een klik is. Gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk en altijd met jullie beiden..

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Rogier jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met scheidingsexpert Rogier wordt jullie scheiding volledig geregeld

Je kunt van de mediator Zuidplas een persoonlijke en deskundige afhandeling van jullie scheiding verwachten. De hele dienstverlening bestaat uit scheiden in 7 stappen en bestaat uit onder andere:

 • Samen met jullie wordt geïnventariseerd wat er geregeld moet worden, zoals de financiën, inboedel, verzekeringen, pensioenen, woning en alimentatie.
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben, moet er een ouderschapsplan worden opgesteld. Hierin worden afspraken over jullie kinderen beschreven. Zoals: wanneer zijn ze bij welke ouder, hoe vul je de vakanties in, op welke wijze houd je elkaar op de hoogte en de hoogte van de kinderalimentatie.
 • Jullie scheiding wordt door onze advocaat volledig afgehandeld. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Zuidplas. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Voordelen van mediation

Het kan moeilijk zijn om met elkaar om de tafel te gaan, omdat er veel tussen jullie gebeurt kan zijn en de emoties hoog kunnen oplopen. Jullie worden dan ook ondersteund om met elkaar in gesprek te blijven en het proces wordt bewaakt. Voordelen van scheiden met een mediator zijn:

 • Tijdens de gesprekken is er ruimte voor de emoties en wordt er aandacht besteed aan de onderlinge communicatie. Wat heb je bijvoorbeeld van elkaar nodig om de scheiding te accepteren en hoe kan en wil de ander hier aan bijdragen?
 • Je betaalt voor de gehele mediation dienstverlening een all-in tarief. De hoogte hiervan wordt tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek besproken, dan weet ik namelijk precies wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Is er recht op een toevoeging (afhankelijk van inkomen en of er vermogen is) dan is de eigen bijdrage minimaal.
 • Hebben jullie kinderen? De scheiding heeft uiteraard ook impact op hen en op hun leven. Met jullie wordt meegedacht hoe je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is er apart met hen een kindgesprek mogelijk. Hierin worden hun ideeën en wensen en ook zorgen besproken.
 • Voor zaken die voor jullie van belang zijn of waar je je zorgen over maakt, wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Wat is bijvoorbeeld mogelijk met jullie koophuis bij de scheiding? Welke stappen moeten worden gezet en we bespreken wat ik daarin voor jullie kan betekenen. De mediator Zuidplas begeleidt jullie van stap tot stap.

Hoe zit het met alimentatie?

Onderdeel van mijn dienstverlening is een alimentatieberekening. Deze is op basis van wettelijk vastgestelde trema normen. Er wordt aan de ene kant gekeken naar het inkomen en woonlasten (kale huur en of hypotheekrente en aflossing) van jullie beiden. Soms is er nog duidelijkheid over de woonlast, dan wordt met jullie een reële aanname afgesproken. Aan de andere kant wordt gekeken naar behoefte en de draagkracht.

De uitkomst van de alimentatieberekening is het uitgangspunt voor het gesprek over de kinder- en partneralimentatie. Insteek is dat er afspraken komen, die voldoen aan de wettelijke richtlijnen en voor jullie beiden passend z

Wat klanten over mij zeggen

“Ondanks de moeilijke situatie is Rogier in staat de situatie zo te krijgen dat er een gesprek ontstaat en er goede afspraken gemaakt kunnen worden. Erg professioneel, onpartijdig en een prettige manier van werken en communiceren. Hij zet zich in voor de best mogelijke uitkomst. Denkt mee!” – Mariska uit Rotterdam

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Rogier jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button