mediator Limburg

Mediator Echt-Susteren

Neem direct contact op met Wilco Smeets: 085 1302988 of mail mij

Regel jullie scheiding samen met mij als mediator in Echt-Susteren.

Het grote voordeel van mediation is dat je samen tot een oplossing komt. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Eén volledig scheidingspakket voor een all-in tarief. Wat kunnen hiervan verwachten? Ik kom bij jullie thuis in Echt-Susteren en omgeving, zoals in Nieuwstadt en Pey. Ik begeleid jullie in het samen goed afhandelen van de scheiding. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid.

Regel de scheiding samen met de mediator in Echt-Susteren

Mijn dienstverlening ‘scheiden in 7 stappen‘ bestaat onder andere uit:

 • De eerste stap is een vrijblijven kennismakingsgesprek met jullie beiden bij jullie thuis. Na het eerste contact is het streven dit binnen één week te laten plaatsvinden.
 • Alle zaken worden stap voor stap besproken. Denk aan jullie financiën en pensioen. Bij de eigen woning bij de scheiding worden de opties op een rijtje gezet, zodat er snel duidelijkheid komt en jullie goede keuzes kunnen maken. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt.
 • Bij kind(eren) komt er een ouderschapsplan met passende afspraken over jullie kinderen. Ook kan ik apart met jullie kinderen spreken in een kindgesprek. Dit is gewoon bij jullie thuis en bedoeld om kinderen bij afspraken te betrekken.
 • Als er over alle praktische zaken overeenstemming is, stel ik de stukken op. Onze vaste samenwerkende advocaat dient de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is jullie hele scheiding geregeld.

Jullie betalen een all-in tarief voor mijn hele dienstverlening, dit is inclusief de juridische kan

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken bij de scheiding over jullie kinderen

Er worden tips gegeven hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding en er komen goede afspraken over hen:

 • Bespreek het zorgschema met de kinderen en maak dit voor kinderen visueel met bijvoorbeeld een familieplanner. Verander het schema niet te vaak (voor zover het werk dat toelaat).
 • Kinderen willen weten waar ze aan toe zijn en niet voor verrassingen komen te staan, of onzeker zijn over wie hun die dag op het schoolplein staat op te wachten.
 • In het ouderschapsplan komen afspraken over de opvoeding en zorg, omgang met beide ouders, kinderalimentatie en de manier waarop jullie als ouders elkaar informeren over jullie kind(eren).
  Er worden goede afspraken gemaakt over de verdeling van feestdagen en vakanties. Je kunt de vakanties verdelen, of het afgesproken schema volgen. Voor wat betreft de zomervakantie is het goed om aan te sluiten bij de behoeftes van jullie kind. Vooral voor jonge kinderen is een verdeling van drie weken bij de ene ouder, en drie weken bij de ander erg lang. Het ligt er ook aan hoe lang de ouders al uit elkaar zijn en in hoeverre de kinderen al gewend zijn aan de situatie.

Wat klanten over mij zeggen

“Prettige samenwerking en overal werd aan gedacht. Er was ruimte voor ons allebei en er werd goed geluisterd.” – Claudia uit W.

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan door en bieden naast gesprekken bij jullie thuis ook videobellen aan

Ga naar: