Mediator Limburg

Mediator Limburg

Een mediator Limburg helpt bij het regelen van jullie scheiding zonder dat daar een juridisch traject bij komt kijken. Koppels met kinderen kunnen hier veel baat bij hebben omdat het belangrijk is dat het contact ook na de scheiding goed blijft. Dat kan alleen als er goede afspraken worden gemaakt waar beide partijen zich in kunnen vinden. Als jullie op zoek zijn naar betrouwbare hulp bij jullie scheiding, maak dan gerust een vrijblijvende afspraak bij ResolveVisie. Wij staan voor jullie klaar.

Ontmoet onze mediator Limburg

Onze mediators regelen jullie hele scheiding

De scheiding van begin van tot eind geregeld op een zorgvuldige wijze. Wat mogen jullie verwachten van onze mediator in Limburg?

→ De eerste stap is een gratis kennismakingsgesprek bij jullie thuis
Hierin wordt besproken wat onze mediators kunnen betekenen en de kosten. Je betaalt een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen qua kosten.

→ Wij zorgen voor overzicht en en je wordt goed geïnformeerd
Op basis hiervan kunnen jullie goede keuzes maken. Zoals over de zorg van jullie kinderen, financiën, afspraken over alimentatie en/of een (eigen) woning. Hebben jullie een koophuis? Dan wil je natuurlijk snel weten waar je aan toe bent. Ons streven is dan ook snel te zorgen voor duidelijkheid over wat mogelijk is met jullie koophuis bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld haalbaar dat één van beiden in de woning blijft en wat is er mogelijk voor de ander?

→ Goed ouderschapsplan
Afspraken worden vastgelegd in een scheidingsconvenant en als er kinderen zijn in een ouderschapsplan. Denk aan passende afspraken over de zorgverdeling en de kinderalimentatie. Er is extra aandacht voor hen door de mogelijkheid van een kindgesprek. Dit is een laagdrempelig gesprek met onze scheidingsmediators gewoon bij jullie thuis, waarin kinderen de mogelijkheid krijgen om vragen te stellen.

→ Je hoeft niet zelf naar de rechtbank
Nadat jullie de stukken hebben ondertekend, worden ze ingeleverd door onze advocaat bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding volledig geregeld.

Maak een afspraak in Limburg

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

mediator limburg

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button