Mediator Maastricht

Mediator Maastricht

Zoek je een mediator in Maastricht? Neem direct contact op met Wilco Smeets: 085 1302988

Als mediator in Maastricht bied ik jullie persoonlijke hulp bij de hele scheiding.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen.

Wat is het voordeel van de scheiding samen regelen samen met mij als mediator in Maastricht? Samen regelen brengt snel duidelijkheid. Er komt rust en overzicht in een hectische en emotionele periode in jullie leven..

Jullie scheiding in Maastricht volledig geregeld

Alle gesprekken zijn met jullie beiden. De mediation gesprekken zijn ook mogelijk in de avonduren. Met ‘scheiden in 7 stappen‘ wordt jullie hele scheiding van A tot Z geregeld. Dit houdt onder andere in:

 • Jullie (koop- of huur-) woning in Maastricht, de toekomstige woonsituatie, financiën, leningen, pensioen en inboedel komen aan bod. Bij een eigen woning worden de opties met een eigen woning bij scheiding op een rijtje gezet. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Deze dient als leidraad voor het bespreken van de alimentatie.
 • Hebben jullie kinderen? Met jullie wordt meegedacht hoe je de scheiding zo goed mogelijk regelt voor jullie kinderen. Een ouderschapsplan is wettelijk verplicht. Hierin komen afspraken, zoals de verdeling van de zorg, vakanties en feestdagen, en afspraken over de opvoeding aan bod. Ook is er een kindgesprek mogelijk, waarbij jullie kinderen een apart gesprek hebben met mij als scheidingsmediator. Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt aan een onafhankelijke derde.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Je betaalt voor mij als mediator in Maastricht een all-in tarief voor de hele scheiding. Dit is inclusief de juridische afhandeling.

Service mediator Maastricht:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Hypotheek Visie

Eén plek voor jullie eigen woning door onze samenwerking met Hypotheek Visie

 • Snel zekerheid of je in de woning kan blijven
 • Kan ik een andere woning kopen?
 • De hypotheek kan direct worden geregeld

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Maastricht. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat levert mediation in Maastricht op?

Waarom kiezen voor één gezamenlijke mediator in Maastricht in plaats van elk een advocaat?

 • Als jullie samen kinderen hebben, investeer je in de onderlinge relatie. Dit werkt op een positieve manier door op jullie kind(eren). Ook kun je praktische zaken op je eigen manier regelen en heb je invloed op de afspraken.
 • Het is sneller dan een procedure waarbij je elk een advocaat inschakelt. De kosten zijn altijd lager dan de kosten van een advocaat.

Jullie scheiding in goede handen bij de mediator in Maastricht

In het kennismakingsgesprek komt de dienstverlening aan bod en wat ik voor jullie als mediator in Maastricht kan betekenen. Dit gesprek duurt ongeveer een uur en beide partners zijn hierbij aanwezig. Dit geldt ook voor de vervolggesprekken. Reden is dat de onpartijdigheid zo gewaarborgd wordt.

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.