mediator Alphen aan den Rijn

Mediator Alphen aan den Rijn

mediator Alphen aan den Rijn

Mediator Alphen aan den Rijn

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als mediator Alphen aan den Rijn maak ik samen met jullie duurzame afspraken, die werken in de praktijk. Als je ervoor kiest om het samen te regelen, brengt dit rust en duidelijkheid in jullie situatie.

Wat kan ik als bemiddelaar voor jullie scheiding betekenen? In gesprekken bij jullie thuis, worden alle praktische zaken geregeld. Ook is er aandacht voor de emoties die kunnen spelen bij de scheiding. Samen met jullie worden goede duurzame afspraken gemaakt die in de praktijk ook echt werken. De juridische kant van de scheiding wordt ook verzorgd.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scheiden in 7 stappen met de mediator Sjoerd

Wat houdt een volledig scheidingspakket met mij als mediator Alphen aan den Rijn in?

 • We hebben als eerste een kennismakingsgesprek in Alphen aan den Rijn met zijn drieën, dit is kosteloos en vrijblijvend. Hierin bespreken we alles wat er bij de scheiding komt kijken, van jullie persoonlijke situatie, tot aan de kosten.
 • Tijdens de mediation gesprekken help ik jullie als mediator in Alphen aan den Rijn om afspraken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning te maken. We maken dus afspraken over alles waar afspraken over gemaakt moeten worden. Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over de haalbaarheid van de vraag of één van beiden in de woning kan blijven. We bespreken uiteraard jullie hele woonsituatie. Wat is er mogelijk voor jullie beiden?
 • In het ouderschapsplan leggen we alle afspraken vast die met jullie kinderen te maken hebben. Dus afspraken over de zorgverdeling, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen. Jullie ideeën zijn het uitgangspunt, daarnaast bespreken we wat praktisch haalbaar is.
 • Ik zet de juridische procedure in werking als er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt.

Scheiden doe je samen

Alle afspraken zijn bij jullie thuis, zo is aandacht en ruimte is voor jullie verhaal, vragen en zorgen. Ook kan ik een apart kindgesprek met jullie kind(eren) hebben, zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt en worden ze betrokken bij de afspraken over hen.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Sjoerd, dé mediator Alphen aan den Rijn. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kun je van mij verwachten?

Een zorgvuldige en persoonlijke afhandeling van jullie scheiding bestaat uit:

 • Alle gesprekken zijn bij jullie thuis of op een neutrale locatie. Ook kunnen we in de avonduren afspreken.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief, zodat er nooit verrassingen achteraf zijn.
 • Het voordeel van mediation is dat het proces van de scheiding sneller en goedkoper is, dan met een advocaat. Ook werken samen gemaakte afspraken vaak beter in de praktijk.
 • Tijdens het kennismakingsgesprek leg ik jullie als mediator in Alphen aan den Rijn de procedure uit, dus wat het inhoudt en welke route ik samen met jullie beloop. Stap voor stap komt alles aan de orde en ik zorg ervoor dat jullie goed worden voorgelicht over alle opties en consequenties. Zo kan je samen weloverwogen en goede afspraken maken.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button