Mediator Assendelft

Mediator Assendelft

Mediator Assendelft

Mediator Assendelft

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Samen met mij als jullie mediator Assendelft wordt de scheiding in goede banen geleid. Samen regelen brengt rust en overzicht.

Uit elkaar gaan is nooit eenvoudig, ook al kun je nog zo goed met elkaar door één deur, emoties spelen altijd een rol. Dit maakt het vaak lastig om alle zaken te regelen en het overzicht te houden. De insteek is dat er afspraken worden gemaakt, waar je allebei achter kunt staan.

Voordelen mediator Sjoerd:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder begeleiding van Sjoerd is samen scheiden mogelijk

Jullie houden mij als vast contactpersoon tijdens de hele afwikkeling van de scheiding. Het begint met een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek met jullie allebei. Het eindpunt is de afwikkeling bij de rechtbank. De dienstverlening op een rijtje:

 • In het kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen en het all-in tarief.
 • Aan tafel maken we afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen, jullie eigen woning en eventueel je een eigen bedrijf. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat jullie ideeën zijn en hoe er snel duidelijkheid kan komen. Kan bijvoorbeeld één van beiden in de woning blijven?
 • We maken een ouderschapsplan met hierin alle afspraken over jullie kinderen. Denk aan een passende zorgverdeling en afspraken hoe je elkaar op de hoogt van de kinderen. Hierbij kunnen we jullie kinderen betrekken doordat ik een apart kindgesprek met ze kan hebben. Dit is een laagdrempelig gesprek en gewoon bij jullie thuis.
 • Nadat er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt, worden de stukken opgesteld. Het traject aan tafel met jullie zit er nu op. We gaan de juridische procedure in werking zetten. Dit doet onze eigen advocaat en is onderdeel van mijn dienstverlening. De mediator Assendelft staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Assendelft. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat willen jullie zelf?

Voor allebei de partners is het belangrijk om jezelf af te vragen wat voor jou belangrijk is. Je wilt bijvoorbeeld dat het goed gaat met je kinderen. Je wilt hen veiligheid bieden, ook na de scheiding. Of misschien wil je ze een harmonieus en liefdevol nest bieden. Ben je hiervoor wel bereid over je eigen gekwetstheid en je eigen gelijk heen te stappen? Als je dat lukt ontstaat er samenwerking, die in een evenwichtige scheiding cruciaal is.

Naast jullie eigen ideeën over zaken, licht ik jullie voor over de wettelijke kaders. Ik denk ook met jullie mee over wat praktisch haalbaar is en welke stappen er allemaal gezet moet worden. Denk hierbij aan de opties met een eigen woning, een gesprek met een financieel adviseur of een goede zorgverdeling bij kinderen.

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button