Assendelft

Mediator Assendelft

Neem direct contact op met Mellanie Egberts: 085 1302984

Samen met mij als jullie mediator in Assendelft wordt de scheiding in goede banen geleid.

Samen regelen brengt rust en overzicht.

Uit elkaar gaan is nooit eenvoudig, ook al kun je nog zo goed met elkaar door één deur, emoties spelen altijd een rol. Dit maakt het vaak lastig om alle zaken te regelen en het overzicht te houden. De insteek is dat er afspraken worden gemaakt, waar je allebei achter kunt staan.

Ik kom bij jullie thuis in Assendelft en omgeving. Mediation gesprekken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk.

Onder begeleiding van de mediator in Assendelft is samen scheiden mogelijk

Jullie houden mij als vast contactpersoon tijdens de hele afwikkeling van de scheiding. Het begint met een kosteloos en vrijblijvend informatiegesprek met jullie allebei. Het eindpunt is de afwikkeling bij de rechtbank. De dienstverlening op een rijtje:

 • In het kennismakingsgesprek bespreken we wat ik voor jullie kan betekenen en het all-in tarief.
 • Aan tafel maken we afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen, jullie eigen woning en eventueel je een eigen bedrijf. Bij een koophuis bij de scheiding wordt besproken wat jullie ideeën zijn en hoe er snel duidelijkheid kan komen. Kan bijvoorbeeld één van beiden in de woning blijven?
 • We maken een ouderschapsplan met hierin alle afspraken over jullie kinderen. Denk aan een passende zorgverdeling en afspraken hoe je elkaar op de hoogt van de kinderen. Hierbij kunnen we jullie kinderen betrekken doordat ik een apart kindgesprek met ze kan hebben. Dit is een laagdrempelig gesprek en gewoon bij jullie thuis.
 • Nadat er over alle zaken goede keuzes zijn gemaakt, worden de stukken opgesteld. Het traject aan tafel met jullie zit er nu op. We gaan de juridische procedure in werking zetten. Dit doet onze eigen advocaat en is onderdeel van mijn dienstverlening.

Voordelen mediator Assendelft:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Assendelft. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat willen jullie zelf?

Voor allebei de partners is het belangrijk om jezelf af te vragen wat voor jou belangrijk is. Je wilt bijvoorbeeld dat het goed gaat met je kinderen. Je wilt hen veiligheid bieden, ook na de scheiding. Of misschien wil je ze een harmonieus en liefdevol nest bieden. Ben je hiervoor wel bereid over je eigen gekwetstheid en je eigen gelijk heen te stappen? Als je dat lukt ontstaat er samenwerking, die in een evenwichtige scheiding cruciaal is.

Naast jullie eigen ideeën over zaken, licht ik jullie voor over de wettelijke kaders. Ik denk ook met jullie mee over wat praktisch haalbaar is en welke stappen er allemaal gezet moet worden. Denk hierbij aan de opties met een eigen woning, een gesprek met een financieel adviseur of een goede zorgverdeling bij kinderen.

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button