Mediator Beek

Mediator Beek

Mediator Beek

Mediator Beek

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Als mediator Beek kom ik bij jullie thuis om samen de scheiding te regelen. Ook de juridische kant is bij mij in goede handen. Samen om de tafel gaan kan moeilijk zijn, maar levert jullie rust en duidelijkheid op.

Als scheidingsmediator besteed ik aandacht aan alles wat er komt kijken bij de scheiding. Er is aandacht voor de emotionele kant, die besloten ligt in het proces van een scheiding. Zoals schuldgevoel of het gevoel afgewezen te zijn, verdriet, pijn en boosheid.

Ook: wat zijn gemeenschappelijk belangen die jullie hebben? Denk aan bijvoorbeeld goed verder kunnen als ouders. En er wordt besproken wat jullie toekomst visie is, dus hoe wil je verder en wat heb je van elkaar nodig voor die toekomst?

Resolve Visie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Volledig scheidingspakket van mediator

Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief. Hiervoor kun je van mij als mediator Beek verwachten:

 • Alle praktische regeldingen worden besproken, zodat er goede afspraken kunnen komen. Wat is bijvoorbeeld mogelijk met de eigen woning bij scheiding? Hoe komt hier snel duidelijkheid over? Kan één in de woning blijven? Wat moet er financieel geregeld worden en wat is er mogelijk met alimentatie?
 • Voor kinderen onder de 18 jaar worden er afspraken gemaakt, zoals de verdeling van de zorg en de kinderalimentatie. Deze afspraken komen in het ouderschapsplan. Ook wordt besproken hoe je goed verder kunt als ouders. Als kinderen graag hun eigen mening willen geven, is dit mogelijk in een apart kindgesprek.
 • De juridische afwikkeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank toe.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Onze mediator ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Beek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen goed scheiden, het kan

Bij een scheiding spelen allerlei gevoelens een grote rol:

 • Schuldgevoel bij diegene die de knoop heeft doorgehakt (vooral als deze verliefd is geworden op iemand anders of misschien is vreemd gegaan).
 • Boosheid, bij diegene die zich verlaten en bedrogen voelt. Verdriet en pijn bij beiden en angst voor hoe het nu verder moet.
 • Soms wordt uit een groot schuldgevoel besloten om de ander alles te gunnen en te geven, in een poging daarmee de pijn te verzachten. Ook komt het voor dat iemand uit boosheid snel beslissingen neemt om er zo snel mogelijk vanaf te zijn, zonder te kunnen overzien wat dat betekent. De financiële consequenties worden dan niet genoeg doordacht. Vooral het kopen van een huis kan lastig zijn als je de hele overwaarde hebt gegeven aan de ander. Ook kan het zijn dat de diegene die alles heeft gekregen te maken krijgt met de fiscus die schenkingsrecht gaat vorderen en wellicht daarbij nog een boete oplegt. En wat als je alles hebt weggegeven en de ander woont al heel snel weer samen met iemand anders? Sta je dan nog steeds achter je beslissing?

Afspraken moeten stand houden niet alleen bij de scheiding, maar ook in de toekomst, anders blijven deze een wig drijven tussen jullie.

In de mediation gesprekken wordt er door mij als mediator Beek om deze reden aandacht aan besteed hoe afspraken tot stand komen én wat je redenen zijn waarom je iets wil of juist niet wil. Hiermee voorkom je een vechtscheiding en zorg je voor zuivere en eerlijke afspraken.

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button