Mediator Beemster

Mediator Beemster

Mediator Beemster

Mediator Beemster

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Jullie scheiding wordt volledig geregeld samen met mij als jullie mediator Beemster. Samen om de tafel gaan kan moeilijk zijn, maar brengt duidelijkheid en overzicht voor de toekomst.

Vrij uit kunnen praten zonder ‘vooroordelen’ haalt vaak de ergste spanning er al af. Mijn streven is een veilige omgeving te bieden waarin jullie jezelf kunnen zijn en je ook durft te uiten.

Dé mediator Beemster:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen scheiden mogelijk met hulp van mediation

Hebben jullie kinderen? Alle afspraken over hen komen in het ouderschapsplan. Alle andere zaken worden stap voor stap besproken en geregeld in het scheidingsconvenant, zoals:

 • Partneralimentatie
 • Verdeling van de financiën
 • Jullie eigen huis/ woonsituatie
 • Fiscale consequenties en toeslagen
 • Verdeling ouderdomspensioen
 • Juridische afwikkeling

Je kunt van mij verwachten dat ik jullie stap voor stap in het hele scheidingsproces begeleid. Vanuit de wettelijke kaders bespreken we samen wat het beste past in jullie situatie.

Hebben jullie een koophuis? Dan bespreken we de opties van een eigen woning bij de scheiding. Door onze samenwerking met BMP Finance kunnen we al vroeg in het scheidingsproces de eerste lijnen hiervoor uitzetten, waardoor er snel inzicht komt op wat mogelijk is.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Beemster. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat heeft ons kind nodig?

Als jullie samen kinderen hebben, is het ook goed mogelijk om hen in een harmonieuze omgeving groot te brengen, al woon je niet bij elkaar. Hiervoor moet je soms je eigenbelang en je gelijk opzij kunnen zetten. Kijk altijd ‘wat is goed voor ons kind’? Wat kan mijn ex-partner ons kind bieden dat ik niet kan bieden? Wat vindt hij/zij prettig, wat heeft ons kind nodig en wat kan ik daarin bijdragen?

Als mens aan tafel

Als MfN mediator van ResolveVisie ben ik altijd onpartijdig en onafhankelijk. Zo weet je zeker dat beide kanten van het verhaal worden gehoord. Samen scheiden betekent dat je er samen uitkomt. Dus jullie nemen zelf de beslissingen en geen derde zoals een rechter. Je houdt dus zelf grip op hoe je dingen geregeld wilt hebben.

Willen jullie graag een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt een persoonlijke aanpak verwachten

Wat klanten over mij zeggen

“Heel goed begeleid en meedenkend!” – Fouad

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button