Scheiding - Ouderschapsplan

Mediator Berkel en Enschot

Neem direct contact op met Marion Bongers: 085 1302986 of mail mij

Samen de scheiding regelen met mij als mediator Berkel en Enschot / Tilburg?

Ik bied jullie een volledig scheidingspakket, waarbij alle praktische én juridische zaken samen worden geregeld. Dit geeft rust en duidelijkheid voor straks.

Met mediation onder begeleiding van mij als MfN mediator, wordt jullie complete scheiding geregeld in de gesprekken bij jullie thuis. Mijn werkgebied bestaat uit Tilburg en omgeving, zoals Berkel-Enschot, De Reeshof, Gilze Rijen, Haaren, Hilvarenbeek en Udenhout.

Wat is de werkwijze van de mediator Berkel en Enschot?

Wat kunnen jullie verwachten van mij als jullie gezamenlijke mediator in Berkel en Enschot?

 • Als jullie kinderen hebben wordt er een ouderschapsplan gemaakt, met hierin alle afspraken over de kinderen.
 • Hebben jullie een eigen woning? Dan zetten we de mogelijkheden van de eigen woning bij scheiding op een rijtje. Wij werken samen met de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie en zo komt er snel duidelijkheid over de vragen rondom de woning
 • Als de stukken zijn opgesteld door mij, wordt de laatste stap, te weten de juridische afwikkeling, verzorgd.

Voordelen mediator Resolve Visie Berkel en Enschot

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in Berkel en Enschot / Tilburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn voordelen van een mediator in Berkel en Enschot?

Het kan lastig zijn om samen met je partner tot afspraken te komen. Er kan veel gebeurd zijn en je kunt je gekwetst voelen of er zijn veel verwijten over en weer. Als je er dan voor kiest om samen onder de begeleiding van mij als onafhankelijke mediator de scheiding te regelen: wat levert dit jullie op?

 • Als mediator ben ik voor jullie beiden, de belangen van jullie allebei worden behartigd. Er wordt bewaakt dat beiden de impact van de afspraken goed helder hebben en jullie beschikken allebei steeds over dezelfde informatie.
 • Mediation is goedkoper en sneller dan elk een advocaat inschakelen. Wij werken met een all-in tarief, dit geeft vooraf duidelijkheid over de kosten.
 • Omdat afspraken met mediation gezamenlijk tot stand komen, is er meer draagvlak én de kans op ruzies in de toekomst is kleiner.

Hoe voorkom je een vechtscheiding?

Als ex-partners/ouders zodanig van zichzelf en elkaar verwijderd zijn geraakt dat je kunt spreken van een hoogconflictscheiding (ouders vechten niet uit luxe en willen vaak gewoon het beste voor hun kind), heeft dit vaak te maken met traumatische (verlies)ervaringen uit het verleden.

De scheiding raakt extra diep en het slechte contact met de ex-partner/andere ouder vormt een trigger waardoor zij dingen kunnen zeggen en doen die zij in rustiger vaarwater niet zouden zeggen of doen en waarvoor zij zich later soms schamen.

Het is dan belangrijk dat je als ex-partner/ouder goed voor jezelf gaat zorgen en inziet dat je hulp nodig hebt (mogelijk van een professional) én steun van je netwerk om je geest weer helder te krijgen. Het boek ‘Blijven staan ondanks de storm’ geeft belangrijke handvatten voor ouders in een hoogconflictscheiding’.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button