Mediator Berkel en Enschot

Mediator Berkel en Enschot

Mediator Berkel en Enschot

Mediator Berkel en Enschot

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Samen de scheiding regelen met mij als mediator Berkel en Enschot? Ik bied jullie een volledig scheidingspakket, waarbij alle praktische én juridische zaken samen worden geregeld. Dit geeft rust en duidelijkheid voor straks.

Met mediation onder begeleiding van mij als MfN mediator, wordt jullie complete scheiding geregeld in de gesprekken bij jullie thuis. Mijn werkgebied bestaat uit Tilburg en omgeving, zoals Berkel-Enschot.

Mediator Berkel en Enschot

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is de werkwijze van mediator Marion?

Wat kunnen jullie verwachten van mij als jullie gezamenlijke mediator Berkel en Enschot?

 • Als jullie kinderen hebben wordt er een ouderschapsplan gemaakt, met hierin alle afspraken over de kinderen.
 • Hebben jullie een eigen woning? Dan zetten we de mogelijkheden van de eigen woning bij scheiding op een rijtje. Wij werken samen met de hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie en zo komt er snel duidelijkheid over de vragen rondom de woning
 • Als de stukken zijn opgesteld door mij, wordt de laatste stap, te weten de juridische afwikkeling, verzorgd.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Berkel en Enschot. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat zijn voordelen van een mediator?

Het kan lastig zijn om samen met je partner tot afspraken te komen. Er kan veel gebeurd zijn en je kunt je gekwetst voelen of er zijn veel verwijten over en weer. Als je er dan voor kiest om samen onder de begeleiding van mij als onafhankelijke mediator de scheiding te regelen: wat levert dit jullie op?

 • Als mediator ben ik voor jullie beiden, de belangen van jullie allebei worden behartigd. Er wordt bewaakt dat beiden de impact van de afspraken goed helder hebben en jullie beschikken allebei steeds over dezelfde informatie.
 • Mediation is goedkoper en sneller dan elk een advocaat inschakelen. Wij werken met een all-in tarief, dit geeft vooraf duidelijkheid over de kosten.
 • Omdat afspraken met mediation gezamenlijk tot stand komen, is er meer draagvlak én de kans op ruzies in de toekomst is kleiner.

Hoe voorkom je een vechtscheiding?

Als ex-partners/ouders zodanig van zichzelf en elkaar verwijderd zijn geraakt dat je kunt spreken van een hoogconflictscheiding (ouders vechten niet uit luxe en willen vaak gewoon het beste voor hun kind), heeft dit vaak te maken met traumatische (verlies)ervaringen uit het verleden. De scheiding raakt extra diep en het slechte contact met de ex-partner/andere ouder vormt een trigger waardoor zij dingen kunnen zeggen en doen die zij in rustiger vaarwater niet zouden zeggen of doen en waarvoor zij zich later soms schamen.

Het is dan belangrijk dat je als ex-partner/ouder goed voor jezelf gaat zorgen en inziet dat je hulp nodig hebt (mogelijk van een professional) én steun van je netwerk om je geest weer helder te krijgen. Het boek ‘Blijven staan ondanks de storm’ geeft belangrijke handvatten voor ouders in een hoogconflictscheiding’.

Wat klanten over mij zeggen

“”Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!”
★★★★

“Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om onze scheiding te regelen via Resolve visie. De periode van scheiden is bepaald niet prettig maar door Resolve visie wordt er veel uit handen genomen, zodat je tijd aan jezelf kunt besteden ipv allerlei zaken zelf te moeten regelen.”
★★★★★

Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button