Mediator Beverwijk

Mediator Beverwijk

Mediator Beverwijk

Mediator Beverwijk

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Wat kun je verwachten van mij als mediator Beverwijk? Alle praktische én juridische zaken worden samen geregeld en ik sta jullie bij tijdens de hele scheiding. Samen overleggen geeft rust en duidelijkheid.

Je kunt van mij een meedenkende houding verwachten: ik reik jullie alternatieven aan waar je wellicht nog niet aan gedacht hebt. Willen jullie bijvoorbeeld de woning niet verkopen? We kunnen dan onderzoeken of je de woning tijdelijk onverdeeld kunt laten. Voorwaarden en gevolgen van deze keuze worden besproken en zo kan één van de partijen mogelijk (tijdelijk) in de woning blijven.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen nette afspraken maken

Een mediationtraject begint met een kennismakingsgesprek, waarin jullie kunnen bepalen of mediation passend is. Tijdens dit gesprek worden ook de dienstverlening en het all-in tarief besproken. Als jullie kiezen voor mediation, dan worden er in gezamenlijk overleg onder mijn begeleiding over alles afspraken gemaakt. Onderstaand een korte beschrijving van mijn dienstverlening:

 • We gaan samen afspraken maken over alles wat bij een scheiding komt kijken. Zoals de zorg voor jullie kinderen, wat te doen men de pensioenen en jullie (eigen) woning. Is er een koophuis bij de scheiding dan worden de opties op een rijtje gezet en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Kan bijvoorbeeld één van beiden in de woning blijven en wat is hier van invloed op
 • Bij kinderen onder de 18 jaar moeten we ook samen aan tafel om een ouderschapsplan op te stellen. Ik ga als mediator Beverwijk jullie helpen om afspraken te maken over onder meer de zorgverdeling, invulling van verjaardagen en feestdagen.
 • Het traject aan tafel zit er voor jullie op, We gaan ervoor zorgen dat de juridische procedure in werking wordt gezet. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank en verzorgd ook de inschrijving bij de burgerlijke stand voor jullie. Je hebt dus geen aparte advocaat meer nodig.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Beverwijk. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat kan ik als mediator voor jullie betekenen?

Stap voor stap wordt alles geregeld. Wat jullie van mij kunnen verwachten:

 • Ik maak inzichtelijk waar jullie beiden recht op hebben en wat er allemaal geregeld moet worden. Zo weet je zeker dat er niets vergeten wordt. Alle praktische zaken worden stap voor stap besproken en er wordt er gezocht naar passende oplossingen. Ik behartig als mediator Beverwijk allebei jullie belangen en blijf onpartijdig.
 • Als mediator en procesbegeleider zorg ik ervoor dat de gesprekken goed verlopen en dat jullie allebei gehoord worden en de ruimte krijgen voor eigen inbreng. Je wordt ondersteund in de onderlinge communicatie. Omdat de gesprekken bij jullie thuis zijn, is er ruimte voor persoonlijke aandacht. Ook is het mogelijk dat ik apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo is er ook extra aandacht voor hen en kunnen zij vragen stellen en hun ideeën vertellen.
 • Je betaalt voor mijn dienstverlening een all-in tarief, inclusief advocaatkosten. Zo zijn er qua kosten geen verrassingen achteraf.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button