mediator Borne

Mediator Borne 

mediator Borne

Mediator Borne 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator in Borne bied ik jullie een volledig scheidingspakket aan. Tijdens de gesprekken bij jullie thuis (ook videobellen is mogelijk) zorg ik samen met jullie voor duidelijkheid en overzicht. Ook de juridische afwikkeling wordt verzorgd. Samen regelen zorgt voor rust en duidelijkheid.

Ik kom bij jullie thuis in Borne en omgeving, zoals Enschede, Hengelo, Hof van Twente en Losser.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Totale afhandeling van jullie scheiding door mediator Wim

Alle praktische en juridische zaken worden geregeld en er is ook aandacht voor de emotionele kant van jullie scheiding. Mijn dienstverlening in het kort:

 • Het begint met een kennismakingsgesprek (kosteloos en vrijblijvend) waarin we jullie persoonlijke situatie bespreken. We bespreken ook wat er allemaal op jullie af gaat komen bij de scheiding, wat onze dienstverlening inhoudt en wat het tarief is. We werken met een all-in tarief, zodat er nooit verrassingen achteraf zijn.
 • Alle afspraken die gemaakt moeten worden worden besproken. We maken afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Er wordt voor gezorgd dat jullie snel duidelijkheid krijgen over wat mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding. Tijdens de gesprekken nemen we ook de tijd om stil te staan bij de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding.
 • Als deze afspraken staan stel ik het scheidingsconvenant op, hierin worden alle afspraken duidelijk (en duurzaam) vastgelegd. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat problemen in de toekomst geen kans krijgen en je allebei je rust kan vinden.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar hoort het maken van een ouderschapsplan er ook bij. Stap voor stap bespreken we hoe jullie je ouderschap na de scheiding willen invullen. Zaken als zorgverdeling, invulling van verjaardagen, feestdagen en de kinderalimentatie worden hierin vastgelegd.
 • Als alle stukken zijn opgesteld en getekend, gaat onze advocaat de juridische procedure in werking zetten en dient de stukken in bij de rechtbank. Het inschrijven van de scheiding doen we ook voor jullie.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator mediator Borne. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Gesprek met kinderen

Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben kan mediator Borne ook een kindgesprek met hen hebben, dit hangt wel af van de leeftijd en behoefte van de kinderen. Wat Wim met hen gaat bespreken:

 • Of zij vrienden of vriendinnen hebben, waarvan de ouders gescheiden zijn en wat loopt daar goed of juist niet?
 • Wat hun ideeën en wensen zijn over bijvoorbeeld de omgangsregeling of de vakanties.

Wat is nodig voor mediation?

Mediation werkt als jullie beiden de intentie hebben om het goed te willen regelen en beiden meewerken.

Mediation werkt niet als er geen onderling vertrouwen is (wat iets anders is, als dat het vertrouwen beschaamd is) en je niet met elkaar meer om de tafel wilt. Ook kan spelen dat één van beiden (bewust of onbewust) iets niet wil loslaten en koste wat kost iets wil behouden wat niet gaat. Dit wordt met jullie dan ook zo nodig besproken in het kennismakingsgesprek met mediator Borne.

Wat klanten over mij zeggen

“Scheiden is niet leuk en best ingewikkeld. Komt erg veel bij kijken. Dan is het toch wel heel erg fijn als je daar professionele hulp bij krijgt van iemand die zich volledig onpartijdig heeft getoond en goed mee heeft gedacht over onze specifieke situatie. En dan ook nog eens altijd vlot zijn actiepunten nakwam en altijd adequaat reageerde op vragen. Kortom, totaal geen spijt van dat we met Resolve Visie en dan specifiek met Wim in zee gegaan zijn.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button