Mediator in Groningen

Jullie scheiding in betrouwbare handen bij onze mediators

Onze mediator in Groningen

Op een persoonlijke manier de scheiding geregeld dankzij de mediator in provincie Groningen

Tijdens het mediation traject in Groningen worden de volgende stappen doorlopen:
→ Samen met jullie worden passende en goede afspraken gemaakt over alle zaken rondom de scheiding
Denk aan de woning, jullie toekomstige woonsituatie, de verdeling van de financiën en pensioenen. Is er een eigen woning bij de scheiding? Dan wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat haalbaar is. Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt, waarbij de berekening duidelijk wordt uitgelegd. Met jullie wordt besproken welke kosten er zijn en wat de behoefte aan de andere kant is. Het afspreken van een reële alimentatie is het uitgangspunt.
→ Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan
Hierin komen afspraken over hen. Zoals de omgangsregeling/zorgverdeling, kinderalimentatie en eventueel afspraken over de opvoeding. Ook wordt in het ouderschapsplan vastgelegd hoe je elkaar blijft informeren over de kind(eren). Er is extra aandacht voor jullie kinderen mogelijk: onze mediator kan een apart kindgesprek met hen hebben.
→ De juridische afhandeling wordt door onze advocaat geregeld
Jullie hoeven dus niet op zoek naar een advocaat om de scheiding in te dienen bij de rechtbank.
→ Duidelijke kosten
Je betaalt een all-in tarief voor de gehele dienstverlening, De hoogte van het all-in tarief is afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Dit wordt tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek besproken.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →