Mediators Drenthe

Jullie scheiding in betrouwbare handen

Onze mediators in Drenthe

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

De scheiding van begin van tot eind geregeld op een zorgvuldige wijze. Wat kunnen jullie hierin verwachten van onze mediators in Drenthe?
→ Passende oplossingen
Zoals de zorgverdeling bij kinderen, alimentatie, jullie woning, de inboedel, pensioenen en de financiën. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor antwoorden op de vraag wat er haalbaar is.
→ Is het haalbaar?
Vervolgens worden de juridische, praktische en financiële haalbaarheid van de opties besproken. Is bijvoorbeeld co-ouderschap haalbaar (is een gelijke zorgverdeling) of wat is een reëel alimentatiebedrag? Zo weet je zeker dat de afspraken voor nu en in te toekomst kloppend zijn.
→ Extra aandacht voor kinderen
Het is mogelijk dat onze mediators apart met jullie kinderen een kindgesprek hebben. Zo kunnen zij ook hun verhaal kwijt.
→ Afwikkeling rechtbank
De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en als er minderjarige kinderen zijn in een ouderschapsplan. Deze stukken worden door onze advocaat ingediend bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding ook juridisch afgerond. Je betaalt voor de hele afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →