Wim Bramel

Mediator Bronckhorst 

Bronckhorst

Mediator Bronckhorst 

 
MFN mediators logo
 
MFN mediators logo

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator in Bronckhorst zorg ik ervoor dat de scheiding goed wordt afgewikkeld.

Jullie worden begeleid gedurende het hele scheidingsproces. Er wordt gezorgd voor goede oplossingen én de afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Ik kom bij jullie thuis in Bronckhorst en in alle plaatsen in de Achterhoek om samen met jullie de scheiding van A tot Z te regelen

Mediation Bronckhorst maakt samen scheiden mogelijk

Wat kun je verwachten van een volledig scheidingspakket?

 • Over alle zaken worden samen afspraken gemaakt. Door middel van een checklist weten jullie welke zaken aangeleverd moeten worden (denk aan de hypotheek akte en een overzicht van bankrekeningen en spaarrekeningen). Vervolgens worden over allen zaken samen afspraken gemaakt. Denk aan de financiën, alimentatie, inboedel en pensioenen. Ook over de woning (huur- of koop) worden afspraken gemaakt. Bij een eigen woning worden de mogelijkheden besproken van de eigen woning bij de scheiding. Door onze samenwerking met Hypotheek Visie kunnen we zorgen voor snel antwoorden op de vragen die er zijn. Zoals of het haalbaar is dat één van beiden in de woning kan blijven.
 • Als jullie kinderen onder de 18 jaar hebben komt er een ouderschapsplan. Met jullie wordt besproken wat zowel bij jullie zelf als bij de kinderen past. Zoals hoe gaat de zorg eruit zien en wat spreken jullie af over kinderalimentatie. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen spreek in een kindgesprek.
 • Zodra de stukken zijn opgesteld (het scheidingsconvenant en het ouderschapsplan bij kinderen), volgt de juridische afwikkeling.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Is er hulp nodig bij het ouderschapsplan?

Door zaken met mij als onafhankelijk mediator te bespreken, word je ondersteund in de communicatie. Je krijgt ook informatie over de verschillende mogelijkheden en consequenties van de keuzes. Denk bijvoorbeeld aan:

 • informatie over co-ouderschap
 • passen de werktijden bij de omgangsregeling?
 • aandacht voor onderlinge spanningen, die de omgang met de kinderen negatief beïnvloeden

Wat is het voordeel van mediation?

Als mediator ben ik onpartijdig en gericht op het hele plaatje. Ik benoem de mogelijke oorzaken van frustratie en agressie. Ga in elkaars schoenen staan en probeer de ander te begrijpen. Door wederzijds begrip, komt de situatie meer tot rust. Dit werkt constructiever en vaak wordt elkaar meer gegund. Ook wordt er beter gedeald met moeilijkheden.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.