Mediator Bruinisse

Mediator Bruinisse

Mediator Bruinisse

Mediator Bruinisse

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als mediator Bruinisse bied ik jullie een compleet scheidingspakket aan. Samen de scheiding regelen zorgt voor het beste uitgangspunt voor de toekomst. Hebben jullie kinderen? Dan is het belangrijk om als ouders zo goed mogelijk verder te kunnen.

Ik kom graag bij jullie thuis in Bruinisse voor een kennismaking. Afspraken kunnen zowel overdag als ’s avonds gepland worden.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Tessa jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld

Mediation betekent dat jullie als (toekomstige ex-) partners samen met mij, als mediator Bruinisse, aan tafel gaan om alles goed te regelen. Dit kunnen jullie van mijn dienstverlening verwachten:

 • Alle praktische zaken worden afgehandeld. Denk aan afspraken over de verdeling van financiën, het maken van een alimentatieberekening, pensioenregelingen en afspraken over de huur- of koopwoning. Bij een eigen woning tijdens de scheiding zorg ik snel voor antwoorden op vragen, zoals of één van jullie in de woning kan blijven wonen.
 • Afspraken over kinderen worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Ook kan ik kindgesprekken voeren om jullie kinderen bij de afspraken te betrekken.
 • De afwikkeling bij de rechtbank wordt voor jullie verzorgd. Voor de hele dienstverlening geldt een all-in tarief.

Wat heb je nodig voor mediation?

Voor een succesvolle mediation is het belangrijk dat jullie beiden de intentie hebben om samen tot een oplossing te komen. Er kan onenigheid zijn, bijvoorbeeld over de verdeling van bezittingen of de zorg voor de kinderen. Ook kunnen emoties zoals boosheid, verdriet of teleurstelling een rol spelen, zeker als de scheiding niet voor beiden een bewuste keuze is.

Als mediator Bruinisse ondersteun ik jullie door ruimte te geven aan ieders belangen, wensen en gevoelens. Ik zorg ervoor dat emoties de praktische afspraken niet beïnvloeden, zodat jullie over een aantal jaren nog steeds tevreden kunnen zijn met de gemaakte afspraken.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Bruinisse. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor mediaton?

Als jullie kiezen voor mijn diensten als mediator, begeleid ik jullie door een stappenplan om jullie scheiding volledig en zorgvuldig af te ronden:

 • Afspraken maken: Samen bespreken we alles wat geregeld moet worden, zoals alimentatie, financiën, inboedel, verzekeringen, de koop- of huurwoning, en pensioenen. Hebben jullie een eigen woning? Dan bekijken we de beste opties en zorgen we snel voor duidelijkheid. Al deze afspraken leggen we vast in het scheidingsconvenant.
 • Kinderen: Afspraken over de kinderen leggen we vast in een ouderschapsplan, afgestemd op de behoeften van jullie kinderen. Vaak vinden kinderen het fijn om hun verhaal te doen in een kindgesprek, waarin ik als mediator ook met hen spreek.
 • Juridische afhandeling: Onze vaste advocaat zorgt voor de juridische afhandeling bij de rechtbank, zodat jullie daar niet zelf heen hoeven.
 • Kosten: Je betaalt een all-in tarief voor de hele scheiding. De kosten hangen af van hoeveel zaken al besproken zijn en wat er nog geregeld moet worden. Afhankelijk van jullie inkomen en vermogen kunnen jullie recht hebben op een toevoeging (subsidie), die ik voor jullie aanvraag.

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Samen zorgen we ervoor dat jullie scheiding zorgvuldig en volledig wordt afgerond.

Wat klanten over mij zeggen

“Vakkundig en betrokken. In deze toch wel stressvolle periode, een vakkundige begeleiding gehad…ze was zeer betrokken en duidelijk in alles wat met het convenant te maken heeft …zo heeft ze ons goed geholpen naar een ,,volwassen scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Tessa jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we je gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button