Mediator Zuid-Holland

Mediator Zuid-Holland

Jullie scheiding in betrouwbare handen bij de mediator Zuid-Holland. Onze mediator is een neutrale bemiddelaar met oog voor jullie hele gezien die jullie kan begeleiden bij het maken van afspraken over de scheiding. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de verdeling van bezittingen en schulden, alimentatie en de zorg voor kinderen. Een mediator zorgt ervoor dat jullie samen tot oplossingen komen die voor beide partijen acceptabel zijn.

Kies direct een mediator Zuid-Holland

Samen goed scheiden met behulp van onze mediators in Zuid-Holland

Jullie scheiding geregeld van A tot Z
Bij een scheiding komt veel kijken, er zijn veel vragen en zorgen en het overzicht kan kwijt zijn. Het is dan ook belangrijk dat alles goed wordt vastlegt én dat je goed geïnformeerd bent. Samen met onze mediators in Zuid-Holland, regel je alle zaken:
→ Door overleg en met behulp van deskundige informatie zijn jullie in staat keuzes te maken
Bijvoorbeeld over de zorg van jullie kinderen of de woning. Een alimentatieberekening wordt gemaakt en over alle financiën worden afspraken gemaakt. Bij de eigen woning bij de scheiding zorgen we voor snel duidelijkheid. Kan één van jullie bijvoorbeeld in de woning blijven?
→ Extra aandacht voor kinderen
Bij kinderen is er een apart kindgesprek mogelijk. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis. Kinderen worden uitgenodigd te vertellen hoe het met ze is en eventuele vragen en zorgen kunnen besproken worden.
→ De juridische afhandeling wordt verzorgd.
Alle stukken worden ingediend bij de rechtbank. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.
→ Je betaalt een all-in tarief
Het all-in tarief is inclusief advocaatkosten, zo weten jullie precies waar je aan toe bent qua kosten.

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Mediator Zuid-Holland

Onze mediators komen bij jullie thuis in heel Zuid-Holland

Benieuwd of we ook jullie kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button