mediator Brunssum

Mediator Brunssum

Mediator Brunssum

Mediator Brunssum

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Wat kan ik betekenen als mediator Brunssum als jullie gaan scheiden? Het uitgangspunt bij mediation is dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt. Alle gesprekken zijn bij jullie thuis.

Ook als er nog onenigheid is over bepaalde zaken, of als jullie moeizaam met elkaar communiceren is mediation een goede keuze. In beide gevallen ondersteun ik als scheidingsmediator jullie hierin. Ik zorg dat de afspraken die worden gemaakt niet gebaseerd worden op emoties, maar weloverwogen zijn.

Voordelen mediator Brunssum:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding zorgvuldig geregeld dankzij Wilco

De scheiding wordt van begin tot eind geregeld. De scheidingsmediator biedt jullie de volgende dienstverlening:

 • We plannen een kennismakingsgesprek waarin we jullie persoonlijke situatie en onze dienstverlening bespreken.
 • We gaan afspraken maken over jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een eigen woning bij de scheiding bespreken we vroeg in het scheidingsproces de mogelijkheden, zodat er snel duidelijkheid is. We nemen ook de tijd om tijdens de gesprekken stil te staan bij de onderlinge communicatie.
 • Als scheidingsbemiddelaar maak ik samen met jullie een ouderschapsplan, hierin leggen we alles vast op het gebied van jullie kinderen. Ook kunnen jullie kinderen betrokken worden bij het ouderschapsplan, door een kindgesprek met ze te hebben. Dit is een apart gesprek met kinderen, gewoon bij jullie thuis, over hun ideeën en wensen.
 • Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft zelf dus niet naar de rechtbank. Het inschrijven van de scheiding doen we natuurlijk ook voor je. Hiermee is de hele scheiding tot een goede einde gebracht.

Over de kosten van de scheiding krijgen jullie in het kosteloze kennismakingsgesprek duidelijkheid, omdat dan bekend is wat nodig is de scheiding goed te regelen. Dit is een all-in tarief, dus geen verrassingen achteraf.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Wilco ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Wilco, onze deskundige mediator Brunssum. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe ziet de juridische kant van de scheiding eruit?

Als alle afspraken zijn vastgelegd en de officiële stukken zijn ondertekend, volgt de juridische afhandeling. Deze bestaat uit:

 • Het echtscheidingsconvenant en eventueel het ouderschapsplan (als er kinderen zijn) worden door onze eigen advocaat bij de rechtbank ingediend. Bij het indienen komt het verzoekschrift tot echtscheiding.
 • De correspondentie met de rechtbank verloopt via onze eigen advocaat. Deze krijgt ook de uitspraak van de rechtbank en zorgt voor de inschrijving in het register van de gemeente. Mijn rol als scheidingsmediator is ook tijdens dit proces jullie vaste contactpersoon te zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button