Mediator Coevorden

Mediator Coevorden

 • Mediator Coevorden, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Mediator Coevorden

Mediator Coevorden

 • Mediator Coevorden, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen rond de Duitse grens, vluchtelingen en anderstaligen
 • Bel direct op 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Als mediator Coevorden kom ik bij jullie thuis om de scheiding van begin tot einde te regelen. Dit houdt in inclusief de juridische procedure. Zo zijn jullie ervan verzekerd dat er goede afspraken worden gemaakt en dat alles zorgvuldig wordt geregeld.

Bij scheidingsmediation staat samen de scheiding regelen centraal. Jullie worden goed geïnformeerd over alle opties, denk bijvoorbeeld aan de opties met een eigen woning. Bij een scheiding spelen er veel emoties, dit kan het lastig maken tot goede afspraken te komen. Jullie worden dan ook ondersteund in de onderlinge communicatie.

Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en kun je van ons verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Voordelen mediator Coevorden:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Jantien jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie hele scheiding geregeld voor een all-in prijs

Wat jullie kunnen verwachten van de begeleiding bij mediation:

 • Een kosteloos en kennismakingsgesprek bij jullie thuis, zodat ik jullie persoonlijke situatie goed begrijp en hier de dienstverlening op kan aanpassen. We bespreken ook wat er allemaal op jullie af komt bij een scheiding en het all-in tarief voor mijn begeleiding als mediator Coevorden.
 • We maken samen goede afspraken waar jullie allebei achter staan over: zoals de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Bij een eigen woning bij de scheiding, wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid. Als er een eigen bedrijf is, maken we ook hier afspraken over. Ik zorg ook voor een overzichtelijke rapportage en een gespreksverslag, zo zijn er nooit misverstanden.
 • Zodra alle afspraken gemaakt zijn en jullie het eens zijn, stel ik het scheidingsconvenant op. Ik help jullie om duidelijke en duurzame afspraken te maken en leg deze vast, dit zorgt er namelijk voor dat problemen in de toekomst zoveel mogelijk voorkomen worden en dat geeft rust.
 • Bij kinderen: de eerder gemaakte afspraken gebruik ik ook voor het ouderschapsplan. Alles wat te maken heeft met de zorgverdeling, de invulling van verjaardagen en feestdagen, kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houden over jullie kinderen wordt hierin vastgelegd.
 • Na het ondertekenen van de stukken wordt de juridische procedure in werking gezet. Onze eigen advocaat dient de stukken in bij de rechtbank, je hoeft hier zelf niets voor te doen.
Logo van Resolve Visie

5 vragen over mediation

De eerste stap is een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis (dit geldt ook voor de vervolggesprekken) met mij als mediator Coevorden. Dan bespreken we jullie situatie, vragen en zorgen en wat ik voor jullie als mediator kan betekenen.

Over alle zaken die jullie gemeenschappelijk hebben worden afspraken gemaakt. Naast de zorg voor de kinderen is dat een verdeling van de financiën, alimentatie afspraken en afspraken over de woning. Als mediator werk ik met een stappenplan, zodat er niets over het hoofd wordt gezien.

Mediation houdt in dat je samen de scheiding regelt. Dit is in plaats van een juridische procedure via advocaten. Er is voor nodig dat je samen met mij als mediator om de tafel wilt. Mediation heeft als voordeel dat gezamenlijk gemaakte afspraken vaak zorgen voor meer draagvlak, dus meer rust in de toekomst.

Dit is afhankelijk van wat er nodig is jullie scheiding zorgvuldig te regelen. In het kosteloze kennismakingsgesprek wordt met jullie het all-in tarief besproken. Dit is inclusief de juridische afhandeling.

Dit is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: hoe snel bereiken jullie overeenstemming over zaken en wat moet er precies geregeld worden. Ook de drukte bij de rechtbank speelt een rol. Gemiddeld duurt een mediation traject voor de scheiding (inclusief het juridische stuk) ongeveer 4 tot 5 maanden. 

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Coevorden. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor communicatie

Wat willen jullie zelf? Het is belangrijk er goed achter te komen, wat je zelf wilt. Er kan sprake zijn van veel bemoeienis en adviezen van anderen, vaak goed bedoeld. Dit kan je beïnvloeden en ook van slag maken, het is belangrijk dan je eigen pad te volgen. De adviezen kunnen ook tussen jullie botsend gaan werken. Door dit te bespreken ben je vaak weer beter in staat op elkaar af te stemmen. De mediator Coevorden staat voor jullie klaar.

Vaak zitten partners in verschillende stadiums van het scheidingsproces. De één wil de scheiding helemaal niet en de ander wil juist alles snel geregeld hebben. Hierdoor is er ook een verschil in verwerking van de scheiding. In de gesprekken is er ook ruimte om hierover te praten. Hierdoor ontstaat er vaak begrip en verloopt het scheidingsproces vaak soepeler.

Wat klanten over mij zeggen

“In deze moeilijke situatie toch een prettig gevoel over de afhandeling van de scheiding.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button