Wim Bramel

Mediator Delden

Neem direct contact op met Wim Bramel: 085 1302987 of mail mij

Als mediator in Delden begeleid ik jullie om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen.

Gesprekken zijn bij jullie thuis (daarnaast is videobellen mogelijk) en je kunt van mij een persoonlijke aanpak verwachten. Er komt snel duidelijkheid over zaken, dit brengt vaak rust en overzicht.

Resolve Visie staat voor oplossen. Dat betekent dat er mee wordt gedacht in het zoeken van goede en passende oplossingen. Jullie worden door mij bijgestaan tijdens het hele scheidingsproces.

Alle gesprekken zijn bij jullie thuis, zodat er ruimte is voor de emotionele kant van de scheiding. We nemen de tijd om duurzame afspraken te maken, waar jullie beiden achter staan.

Jullie scheiding volledig geregeld door de mediator in Delden

Ik ben werkzaam als mediator in Hof van Twente en alle praktische zaken worden samen met jullie geregeld. Ook is er tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht. Wat je van mij kunt verwachten:

 • Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontmoet ik jullie samen. Tijdens dit gesprek wordt jullie persoonlijke situatie en het all-in tarief besproken.
 • Samen maken we afspraken over de zorg voor jullie kinderen, alimentatie, financiën, pensioen en jullie eigen woning. Tijdens de gesprekken is er ook ruimte voor de onderlinge communicatie en de emotionele kant van de scheiding. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over de mogelijkheden.
 • Bij minderjarige kinderen komt er een ouderschapsplan, met hierin afspraken over hoe jullie het ouderschap na de scheiding willen invullen. Zaken als bijvoorbeeld zorgverdeling, de invulling van feestdagen en kinderalimentatie worden dan vastgelegd.
 • Als er over alle praktische zaken goede keuzes zijn gemaakt en alle afspraken door mij zijn vastgelegd, wordt de juridische procedure in werking gezet. Als deze is afgerond, is jullie scheiding tot een goed einde gebracht.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Aandacht voor kinderen bij de scheiding

Hebben jullie kinderen? De scheiding heeft natuurlijk ook een grote impact op hen. Je wilt de kinderen zo goed mogelijk steunen bij de scheiding en zoveel mogelijk voorkomen dat ze schade ervan ondervinden. Hoe doe je dat? Hiervoor geef ik jullie tips en denk ik met jullie mee. Ook is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb. Dit is een laagdrempelig gesprek over afspraken die hen aangaan.

Ondersteuning in de communicatie

Tijdens de gesprekken worden jullie ondersteund in de onderlinge communicatie. Zo voorkomen we dat het proces in rondjes blijft draaien. Soms moet er hiervoor een angel uit gehaald worden. Het kan bijvoorbeeld voor één van beiden niet duidelijk zijn, waarom er gescheiden wordt. Als hier geen aandacht aan besteed wordt, kan het proces stagneren.

Tip bij de communicatie is dat in de ‘ik’ vorm gepraat wordt, in plaats van ‘jij’ en zo samen er achter proberen te komen wat er in de ander omgaat. De insteek is altijd om het proces gaande te houden en goede afspraken te maken.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button