mediator Delft

Mediator Delft

mediator Delft

Mediator Delft

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Als jullie lokale mediator bied ik onafhankelijke hulp bij de hele scheiding. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid. Zodat je allebei goed verder kunt.

Hoe zorg je ervoor dat jullie scheiding goed geregeld wordt en er geen losse eindjes ontstaan? Door mij als onafhankelijke mediator Delft in te schakelen komt er snel overzicht. Ook weet je zeker dat er geen zaken over het hoofd worden gezien. Jullie worden over alle praktische zaken goed geïnformeerd, zodat je goede afspraken kunt maken.

Jullie scheiding compleet geregeld door Sjoerd.

Jullie scheiding wordt met scheiden in 7 stappen volledig door mij als mediator Delft geregeld. Van de emotionele aspecten tot en met de juridische afhandeling. Het scheidingsproces bestaat onder andere uit:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën, alimentatie, pensioenen, inboedel, vermogen en schulden. Is er een eigen woning bij de scheiding, dan wordt er gezorgd dat er zo snel mogelijk duidelijkheid komt over wat te doen bij de scheiding met de woning. Bij kinderen komen de afspraken in een ouderschapsplan, met goede afspraken over hen.
 • De juridische afhandeling wordt door mij als mediator Delft verzorgd. Aangezien het een gezamenlijk verzoek van de scheiding is, hoef je niet zelf naar de rechtbank.
 • Je betaalt voor de hele dienstverlening een all-in tarief. De kosten van de hele scheiding worden besproken in het kennismakingsgesprek en zijn afhankelijk van jullie situatie.

Service mediator Delft:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Goede basis voor de toekomst

Door samen afspraken vast te leggen en te kiezen hoe je het wilt hebben, leg je een goede basis voor de toekomst. Ook dan blijf je vaak met elkaar te maken houden. Denk aan gezamenlijke vrienden of het wonen in dezelfde plaats.

Als jullie kind(eren) hebben voorkomen wederzijdse afspraken vaak spanningen. Ook als de kinderen ouder zijn, blijf je elkaar ontmoeten bij bijvoorbeeld verjaardagen en hoogtijdagen.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben heel erg tevreden over de gang van zaken. Zeer adequaat en punctueel geholpen.” – Edwin uit Den Haag

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Delft. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips voor kinderen bij jullie scheiding

Een scheiding is altijd belastend voor een kind. Er is een kindgesprek mogelijk met mij als mediator met jullie kinderen. Zo kunnen zij vertellen wat de scheiding met hen doet en kunnen ze aangeven hoe zij over dingen denken. Ook wordt met jullie wordt meegedacht hoe je je kinderen goed kunt steunen tijdens en na de scheiding. Tips zijn bijvoorbeeld:

 • Door positief te praten over de andere ouder en goed contact met elkaar te houden kun je deze belasting verminderen. Kinderen komen zo niet in een loyaliteitsconflict. Geef elkaar ook de ruimte in de zorg voor de kinderen en accepteer dat de ander het op een andere manier doet.
 • Het eerste begin van wonen in twee huizen is voor iedereen lastig. Je moet daaraan wennen en het verlies van het gezin na de scheiding verwerken. Iedereen heeft dan de behoefte aan houvast. Voor (kleine) kinderen geeft een duidelijke structuur en duidelijkheid van de ouders dan houvast. Kinderen kunnen nog wel eens dwars en verdrietig zijn bij het halen en brengen en willen dan niet altijd naar de andere ouder toe. Probeer zeker in het begin toch duidelijk de afgesproken structuur vast te houden. Dat geeft houvast. Als je teveel toegeeft aan de wensen van het kind en daardoor teveel schuift kan dat heel onveilig voelen. Veelal zie je dat na een aantal maanden er geen spanning meer is en dan kan je hier flexibeler mee omgaan.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button