Wim Bramel

Mediator Den Bosch

Mediator Den Bosch

Mediator Den Bosch

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator in Den Bosch ben ik verantwoordelijk voor een zorgvuldige afhandeling van jullie scheiding. Gesprekken vinden plaats bij jullie thuis, waarbij er voldoende ruimte is voor jullie verhaal. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen na de scheiding. Samen de zaken regelen biedt duidelijkheid en rust.

Met mediation kun je jullie scheiding stap voor stap regelen onder mijn begeleiding als mediator. Ik kom naar jullie thuis in de regio.

Jullie scheiding regelen met mediation houdt in dat je onder begeleiding van mij als mediator jullie scheiding stap voor stap regelt. Ik kom hiervoor bij jullie thuis in Den Bosch en omstreken.

De mediator Den Bosch regelt jullie scheiding volledig

Jullie zullen samen deelnemen aan alle gesprekken, zodat jullie beiden steeds op de hoogte zijn van dezelfde informatie. Ik zal ervoor zorgen dat de belangen van jullie beiden behartigd worden. Door gebruik te maken van de methode ‘scheiden in 7 stappen’ kunnen jullie er zeker van zijn dat alle aspecten van de scheiding aan bod komen en dat er geen belangrijke punten over het hoofd worden gezien. Wat kunnen jullie onder andere verwachten van deze methode:

 • Ik kom bij jullie thuis voor de gesprekken en deze kunnen zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden. Het all-in tarief dat jullie betalen voor de mediationgesprekken omvat ook de juridische afhandeling bij de rechtbank. Dit omvat alle kosten voor de gehele scheiding. De juridische afhandeling houdt in dat de juridische documenten bij de rechtbank worden ingediend en dat de scheiding volledig wordt afgerond.
 • Na het gratis kennismakingsgesprek volgen er meerdere mediationgesprekken waarin alle relevante zaken voor jullie worden besproken, zoals jullie financiën, inboedel, huisvesting en alimentatieberekening, zodat jullie weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Er wordt vroeg in het proces vaak gesproken over de mogelijkheden met betrekking tot de woning bij de scheiding, aangezien dit vaak rust geeft wanneer er snel duidelijkheid is.
 • Als jullie kinderen hebben, worden er samen goede afspraken gemaakt over de verdeling van de zorg en deze worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Bovendien krijgen jullie tips over hoe jullie jullie kinderen goed kunnen begeleiden tijdens deze periode en is er de mogelijkheid voor een apart kindgesprek waarin zij hun zorgen en ideeën kunnen uiten. Zo worden de belangen van jullie kinderen ook meegenomen in het proces.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Welke zorgverdeling werkt voor jullie?

Wanneer jullie kinderen hebben, worden er regelingen getroffen voor de omgang met hen. Hierbij worden de opties en voordelen en nadelen besproken, zodat jullie weloverwogen keuzes kunnen maken.

 • Co-ouderschap houdt in dat de zorg voor de kinderen gelijk wordt verdeeld tussen beide ouders na de scheiding. Het kan voordelen hebben, zoals dat beide ouders betrokken blijven in het leven van het kind. Echter, het moet ook bij de behoeftes van het kind passen. Als het kind meer behoefte heeft aan rust en stabiliteit, kan co-ouderschap minder geschikt zijn.
 • Een alternatieve omgangsregeling kan bijvoorbeeld zijn dat het kind zijn/haar hoofdverblijf heeft bij de moeder en één dag per week en om het weekend bij de vader verblijft.

Allebei goed verder met mediation

Mediation kan succesvol zijn als beide partners de intentie hebben om er samen uit te komen. Zelfs als jullie het niet eens zijn over alles, kan dit besproken worden tijdens de gesprekken. Als er geen respect meer is voor elkaar en als men niet bereid is om naar elkaar te luisteren, zal mediation niet werken. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt hierover gesproken om te bepalen of mediation kans van slagen heeft. Gelukkig hebben we een hoog slagingspercentage omdat de meeste partners de intentie hebben om de scheiding goed te regelen, hoe moeilijk het soms ook is. We zorgen ervoor dat alles goed wordt afgerond, zodat jullie beiden zo goed mogelijk verder kunnen. Daar sta ik voor als mediator Den Bosch.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button