Mediator in

Mediator Deventer 

Mediator Deventer

Mediator Deventer 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Door te kiezen voor mij als mediator in Deventer wordt jullie scheiding volledig geregeld

Samen regelen geeft rust en duidelijkheid. Ik ben MfN mediator en kom bij jullie thuis in de regio Deventer, zoals Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Lochem, Schalkhaar en Twello. Ook videobellen is mogelijk.

Tijdens een eerste, kosteloos kennismakingsgesprek wordt jullie situatie besproken. Hoe zijn jullie gehuwd? Zijn er minderjarige kinderen? Wat zijn wensen en ideeën? Ook krijgen jullie uitleg over mijn dienstverlening en de stappen.

Wat is bijvoorbeeld nodig voor co-ouderschap (is een gelijke verdeling van de zorg)? Je vormt dan als ouders samen een team. Je hebt hiervoor een goede verstandhouding nodig. Er moet vertrouwen zijn en een goede communicatie.

Jullie echtscheiding volledig geregeld

Samen met mij worden alle zaken rondom jullie scheiding geregeld met scheiden in 7 stappen. Bestaande uit onder andere:

 • Samen met jullie worden afspraken in het scheidingsconvenant gemaakt. Zoals over alimentatie, de woning en financiën. Bij kinderen wordt er een ouderschapsplan opgesteld. Ook is er een kindgesprek met jullie kinderen mogelijk en worden er tips gegeven hoe je de kinderen steunt bij de scheiding.
 • Hebben jullie een eigen woning? Wat te doen met de woning bij de scheiding wordt besproken, zodat hier snel duidelijkheid over komt. Door onze samenwerking met BMP Finance kunnen we zorgen voor snel duidelijkheid over de koopwoning.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd Je hoeft niet meer apart een advocaat in te schakelen. Ook hoef je niet zelf naar de rechtbank. De kosten voor de hele scheiding bedragen een all-in tarief. De hoogte hiervan wordt besproken in het eerste kosteloze gesprek. Als er recht is op een toevoeging, wordt dit in gang gezet. Er is dan sprake van een minimale eigen bijdrage.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De pluspunten van mediation in Deventer

Waarom kiezen voor de mediation van Resolve?

 • Het bouwen van een gezonde fundering, om verder te kunnen. Ik ben aangesloten bij Resolve, een landelijke organisatie met mediators gespecialiseerd in scheiding. Er is veel expertise in huis, zo is er voor alle situaties een oplossing. Ook is er veel ervaring in het goed begeleiden van scheidingen, zodat ik jullie op alle fronten goed kan bijstaan.
 • Door samen te regelen, krijgen jullie kinderen zo min mogelijk schade in hun ontwikkelingswelzijn. Voor hen komen er goede afspraken over de zorgverdeling, de kinderalimentatie en hoe je elkaar op de hoogte houdt.
 • De insteek is persoonlijk en praktisch. Er is ruimte voor emoties en het gesprek. Dit heeft vaak een positieve invloed op het oplossen van alle praktische zaken.
 • Je houdt gedurende de hele scheiding te maken met mij als vast contactpersoon. Er is tijd en ruimte voor jullie allebei en altijd wordt er aangesloten bij jullie behoefte. Dat kan zijn meer een praktische insteek of juist meer aandacht voor de emoties. Als jullie kinderen hebben, zal ik altijd vragen hoe het met hen is en met jullie meedenken over hen.

Wat klanten over mij zeggen

“Wim is een topper! Werkt zeer efficiënt en punctueel. Laat niets aan het lot over en denkt mee. Hij is zakelijk maar zeker ook iemand die meeleeft.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button