Mediator Dinkelland

Mediator Dinkelland 

Mediator Dinkelland

Mediator Dinkelland 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Dinkelland kom ik bij jullie thuis om de scheiding van A tot Z te regelen. Er wordt gezorgd voor passende oplossingen. Samen regelen brengt jullie rust en overzicht. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Wat kan ik als mediator voor jullie betekenen als jullie gaan scheiden? Bij een scheiding komt er veel op je af en staat je leven op de kop. Als onafhankelijke derde ben ik voor jullie beiden en kom ik bij jullie thuis.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding compleet geregeld met mediation

Wat houdt samen scheiden in?

 • Alle zaken worden samen met jullie besproken. Denk aan de (huur- of koop)woning, financiën, leningen, inboedel en pensioen. Alle voor- en nadelen worden op een rijtje gezet, zodat jullie goede en passende keuzes kunnen maken. Afspraken worden vervolgens vastgelegd. Bij een eigen woning bij de scheiding wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid over wat haalbaar is.
 • Ook wordt er een alimentatieberekening gemaakt. Deze is zowel de richtlijn voor kinder- als partneralimentatie. Je wordt voorgelicht over de wettelijke richtlijnen en vervolgens wordt met jullie besproken wat een reëel bedrag en termijn is.
 • Bij kinderen komt er een ouderschapsplan. Hierin komen passende afspraken over jullie kinderen, zoals over de zorgverdeling en hoe je elkaar blijft informeren. Ook is er extra aandacht mogelijk voor kinderen in een apart kindgesprek. Hierin wordt met kinderen op een laagdrempelige manier besproken hoe zij over dingen denken.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Jullie betalen voor de gehele afwikkeling een all-in tarief.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Dinkelland. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Samen scheiden

“Wij wilden onze scheiding in goede harmonie regelen. Dit was voor ons de reden te kiezen voor mediation. Wij hebben 2 jonge kinderen en een huis dat onder water staat. We wilden goede afspraken over de zorgverdeling van onze kinderen en over het huis en de verdere financiën. Met de hulp van de mediator van Resolve Visie is onze scheiding in volle tevredenheid afgewikkeld.”

Samen om de tafel gaan om afspraken kan moeilijk zijn, omdat er veel gebeurd is en er veel emoties spelen. Jullie worden dan ook ondersteund in de onderlinge communicatie en er is aandacht voor vragen en zorgen. Samen gedragen afspraken leveren jullie uiteindelijk een goede basis voor de toekomst op.

Goede basis voor de toekomt met mediation

Bij mediation regel je samen met een gezamenlijke mediator Dinkelland de scheiding. Dit bevordert vaak de onderlinge relatie. Vooral als je nog met elkaar te maken houdt, omdat je samen kinderen hebt, gezamenlijke vrienden of een bedrijf, is het goed als je hierin een basis legt. Jullie onderlinge relatie verandert van een liefdesrelatie in een andere vorm (bijvoorbeeld gezamenlijke ouders). Door zaken af te stemmen en elkaar zo goed mogelijk achter te laten, zet je hierin een eerste belangrijke stap

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button