Mediator Doesburg

Mediator Doesburg 

Mediator Doesburg

Mediator Doesburg 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Doesburg ondersteun ik jullie bij de hele scheiding. Een scheiding heeft veel impact op alle gezinsleden. Zorg daarom voor goede professionele hulp. Zaken worden goed doorgenomen én goed vastgelegd. Zo ontstaat er weer duidelijkheid voor de toekomst.

Ik kom bij jullie thuis in voor de mediation gesprekken. Ook de juridische kant van de scheiding is bij mij in goede handen.

Dé mediator Doesburg:
 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation wordt de volledige scheidingsprocedure afgehandeld

Wat houdt mediation in en hoe weet je of het geschikt is voor jullie? Belangrijkste bij mediation is dat je samen om de tafel wilt. Je hoeft het nog niet eens te zijn over alle zaken. Alle zaken worden besproken in de gesprekken, waarbij jullie goed voorgelicht worden, om zo te komen tot passende afspraken. De dienstverlening van de mediator Doesburg:

 • Over alle praktische zaken komen passende afspraken: denk aan de hele financiële situatie, pensioen afspraken en afspraken over alimentatie. Bij een eigen woning of een huurwoning bespreken we wat hierin mogelijk én wenselijk is. Hebben jullie een eigen woning? Dan worden de mogelijkheden van de eigen woning bij scheiding op een rijtje gezet. Door onze samenwerking met BMP Finance hebben we korte lijnen met hun hypotheekadviseurs en kunnen we snel zorgen voor duidelijkheid.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar komt er een wettelijk verplicht ouderschapsplan. Hier worden zaken goed in vastgelegd. Zoals de kinderalimentatie en de zorgverdeling. Om kinderen erbij te betrekken is een apart kindgesprek mogelijk.
 • Als de stukken zijn opgesteld volgt de laatste stap en dat is de juridische afhandeling. Ook dit is onderdeel van mijn dienstverlening en inbegrepen bij het all-in tarief.

Wat levert mediation jullie op?

Mediation houdt in samen om de tafel gaan, wat levert jullie dat op:

 • Door de hulp van mij als onafhankelijke mediator Doesburg zorg ik ervoor dat jullie in gesprek blijven. Vaak is het lastig om met zijn tweeën goed uit dingen te komen of te bespreken, omdat er allerlei emoties spelen. Je komt vaak sneller tot oplossingen, waardoor de scheidingsprocedure sneller en soepeler verloopt.
 • Aangezien je bij de mediation gesprekken steeds beiden aanwezig bent, heb je allebei invloed op de afspraken. De afspraken zijn daardoor vaak duurzaam, wat rust geeft in de toekomst.
 • De kosten voor mediation zijn lager dan een procedure via elk een advocaat.

Vragen over mediation

De eerste stap voor het aanvragen van een scheiding is het maken van een afspraak met mij als mediator Doesburg. In een kosteloos kennismakingsgesprek bespreek ik met beide partners wat ik kan betekenen, de kosten voor de scheiding en jullie situatie.

Mediation houdt in dat je samen om de tafel gaat met mij als onafhankelijke mediator. Dit is in plaats van elk een advocaat inschakelen. Dit betekent niet dat je het over alles al eens moet zijn of dat jullie er hetzelfde in staan. Belangrijkste voor mediation is dat je de intentie hebt er samen op een goede manier uit te komen.

Als jullie een koophuis hebben, zetten we alle opties op een rijtje. Zoals verkoop, één van jullie neemt de woning over of je houdt de woning tijdelijk gezamenlijk aan. We bespreken vervolgens wat haalbaar en mogelijk is. Alle afspraken rondom de woning bij de scheiding leg ik voor jullie vast in het scheidingsconvenant.

We bespreken in de mediation gesprekken bij jullie thuis alle zaken die voor jullie relevant zijn. Zoals de mogelijkheid van alimentatie, de verdeling van de financiën, jullie woonsituatie en bij kinderen uiteraard de zorgverdeling. Ook het juridische stukje nemen we bij Resolve Visie uit handen.

Je betaalt voor de volledige afhandeling van de scheiding een all-in tarief. De kosten zijn afhankelijk van jullie situatie en worden besproken in het kosteloze kennismakingsgesprek met mij als mediator.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Doesburg. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

3 tips voor ouders bij de scheiding

Hoe kun je je kind goed steunen bij de scheiding? Enkele tips van de mediator Doesburg:

 • Wees je ervan bewust dat kinderen je willen beschermen.
Kinderen zijn vooral bezig met ouders te pleasen. Als ouders ongelukkig zijn, zijn kinderen dat ook. Zij kunnen dat alleen niet zo goed uiten en reageren daardoor vaak met ongewenst gedrag of precies het tegenovergestelde, zeer gewenst gedrag. Beide gedragingen horen niet bij een kind, het belemmert het kind zelfs enorm in zijn of haar ontwikkeling.
 • Je kind is je spiegel.
 Als je kind heel vervelend of drakerig is; kijk hoe je jezelf voelt. Ben je zelf ergens over geïrriteerd of verdrietig? Zit je in elkaars energieveld: het gevoel kan van de volwassene zijn en niet van het kind.
 • Reageer eens anders als verwacht.
In plaats van boos te worden, ga eens naast je kind zitten. Ga eens knuffelen of voeten masseren (om het kind uit zijn hoofd te halen; vaak slapen ze dan ook beter).

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button