Mediator in

Mediator Doetinchem

Mediator Doetinchem

Mediator Doetinchem

Wim Bramel

 
MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Willen jullie samen goed scheiden? Regel de scheiding samen met mediation Doetinchem. Als scheidingsbemiddelaar begeleid ik jullie van a tot z bij jullie scheiding.

Van mij kunnen jullie verwachten dat ik samen met jullie zoek naar passende oplossingen. Er is ruimte voor jullie verhaal en jullie worden ondersteund in de onderlinge communicatie.

Ik ben MfN geregistreerd mediator in de regio Doetinchem. Ik kom niet alleen in Doetinchem maar ook in de omgeving, zoals Aalten, Gaanderen, Groenlo, Lichtenvoorde, Millingen, Montferland, Ulft, Wehl en Winterswijk. De gesprekken met jullie zijn bij jullie thuis.

Stappenplan

Als mediator van Resolve Visie regel ik jullie scheiding volgens het stappenplan ‘Scheiden in 7 stappen. Onder andere bestaat dit uit:

 • Samen maken we afspraken gemaakt over jullie financiën , alimentatie en pensioen en de eigen woning. Deze afspraken komen in het scheidingsconvenant, die ik voor jullie opstel.
 • Hebben jullie kinderen onder de 18 jaar? Dan komen de afspraken over hen in het ouderschapsplan. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb.
 • De juridische afhandeling neemt Resolve Visie ook uit handen. Onze vaste advocaat dient het schriftelijk in bij de rechtbank. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank.

Kosten mediator Doetinchem

De kosten voor mediator bestaan uit een all-in tarief voor de hele scheiding. Zo weet je precies waar je aan toe bent qua kosten. Het all-in tarief is mede afhankelijk van wat jullie nodig hebben om de scheiding goed en zorgvuldig te regelen. Dit wordt duidelijk tijdens het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.

Wat zijn voordelen van het inschakelen van een mediator in Doetinchem?

 • Je wordt door mij als mediator over alle voor jullie relevante zaken goed en volledig geïnformeerd. Denk aan wettelijke regelingen en mogelijkheden. Zo ben je in staat om te komen tot passende oplossingen in jullie situatie.
 • Als mediator ben ik er voor jullie beiden. Vaak is het zo dat de ene partner emotioneel al verder is dan de ander. Ook kan spelen dat de één meer weet van bijvoorbeeld financiële zaken dan de ander. Hier wordt rekening mee gehouden in de mediation gesprekken.
 • Mediation is aanzienlijk goedkoper dan wanneer je kiest voor elk een advocaat, ook gaat het vaak sneller en vooral belangrijk: je investeert in jullie onderlinge relatie en communicatie, waardoor je frustraties in de toekomst zoveel mogelijk voorkomt.

Resolve Visie mediation in Doetinchem:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze deskundige mediator in Doetinchem. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips ondersteunen kinderen bij scheiding

Hoe kun je jullie kinderen zo goed mogelijk te steunen tijdens en na de scheiding? Als mediator Doetinchem heb ik jarenlang ervaring met scheidingen waarbij kinderen zijn betrokken. Ik heb de volgende tips.

 • Informeer school, kinderopvang of de sportclub van je kind over de scheiding. Vraag ook of ze iets merken aan jullie kinderen en hoe het met ze gaat. Kinderen kunnen zo dan makkelijker praten over de scheiding en er heerst dan geen taboe.
 • Plan regelmatig een afspraak met elkaar zonder jullie kinderen. Maak ook afspraken over deze evaluatiemomenten.
 • Ga met elkaar zitten als iets niet loopt en zoek naar alternatieven.
 • Betrek jullie kinderen bij grote beslissingen en veranderingen. Neem ze bijvoorbeeld mee als je gaat kijken naar een andere woning. Uiteraard afhankelijk van jullie kind en in welk stadium je bent in de scheiding.

Laat je goed informeren door de mediator in Doetinchem

Iedere scheiding is anders en zijn er verschillende belangen. Met behulp van mediation is er aandacht voor de emoties die bij dit proces komen kijken en worden de beslissingen zorgvuldig afgewogen.

Als mediator in Doetinchem informeer ik jullie over de te nemen stappen en probeer ik snel duidelijkheid te scheppen. Ik houd het proces goed in de gaten en zorg ervoor dat de beslissingen niet op verkeerde gronden worden genomen (schuldgevoel). Zo zijn jullie er zeker van dat de gemaakte afspraken voor nu en in de toekomst kloppend zijn.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.