Mediator Druten

Mediator Druten 

Mediator Druten

Mediator Druten 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Als mediator Druten begeleid ik jullie bij de hele scheiding. Dat betekent dat alle praktische en juridische zaken worden geregeld in mediation gesprekken bij jullie thuis. Ook is uiteraard aandacht voor de emotionele impact van de scheiding.

Samen om de tafel gaan kan lastig zijn, doordat er veel gebeurd is en door alle emoties die er spelen. Door wel voor mediation te kiezen, en samen onder mijn begeleiding als onafhankelijke mediator in Druten, over alle zaken afspraken te maken, brengt dit jullie rust en duidelijkheid voor de toekomst. Afspraken zijn zowel bij jullie thuis als op een neutrale locatie mogelijk.

Resolve Visie mediation:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation ontvang je een volledig scheidingspakket

Jullie scheiding wordt zorgvuldig en compleet geregeld. Wat kunnen jullie van mij als mediator Druten verwachten?

 • In het eerste mediation gesprek (dit is een gratis kennismakingsgesprek bij jullie thuis) bespreken we de dienstverlening, wat ik voor jullie kan betekenen, de kosten van de scheiding (het all-in tarief) en jullie vragen en zorgen.
 • We bespreken in de mediation gesprekken alle zaken die voor jullie relevant zijn. Denk aan een goede verdeling van de financiën, afspraken over alimentatie en pensioen en uiteraard jullie woonsituatie. Zowel bij een huurhuis als koophuis bespreken we de mogelijkheden en wensen.
 • Hebben jullie een koophuis? Dan bespreken we wat er mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding en welke stappen er gezet moeten worden.
 • Afspraken over kinderen komen in een ouderschapsplan. Daarnaast is het mogelijk dat ik als mediator een apart kindgesprek met jullie kinderen heb. Dit is laagdrempelig en gewoon bij jullie thuis.
 • Ook de afwikkeling van de scheiding is onderdeel van het mediation traject en wordt voor jullie verzorgd.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Druten. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

De voordelen van mediation

Wat levert het kiezen voor één gezamenlijke mediator jullie op?

 • Je houdt bij mediation zelf de regie over de afspraken, je bent allebei bij alle gesprekken aanwezig en hebt dus invloed op alle afspraken die er komen. Er gaat niets buiten je om.
 • Mediation is een stuk goedkoper dan elk een advocaat inschakelen. Je betaalt bij mediation ook voor een all-in pakket en betaalt niet (zoals bij een advocaat) per uur. Dit geeft je vooraf grip op de kosten.
 • Omdat de mediaton gesprekken bij jullie thuis zijn, is er aandacht voor de emoties die er spelen. Dit heeft vaak een positieve invloed op jullie verstandhouding en geeft rust voor straks. Je voorkomt hiermee ook zoveel mogelijk strijd.

Hoe zorg je voor een goede zorgverdeling?

Wat kun je van mij als mediator Druten verwachten als jullie kinderen hebben? Naast het opstellen van het ouderschapsplan, denk ik met jullie mee wat goede afspraken zijn en geef ik tips, zoals:

 • Houd ook rekening met de praktische kanten waar het kind mee te maken krijgt door de wisselmomenten en betrek het kind in het gesprek over hoe dit samen op te lossen.
 • Als het even kan, zorg voor wisselmomenten waarbij er tijd is om even onbelast samen met de kinderen te zijn om even achteruit en naar voren te kijken in de week. Zo ervaren de kinderen dat jullie als ouders een team zijn en hoeven ze niet alles twee keer te vertellen.
 • Knutsel bijvoorbeeld samen met je kind een duidelijk schema of kalender dat bij papa en mama op de koelkast hangt en laat het mee kleuren, knippen en fotootjes plakken van papa, mama, school, opvang, opa, oma etc. Zo krijgt het kind spelenderwijs grip op zijn nieuwe situatie.

Een persoonlijke aanpak bij jullie scheiding

Wil je ook de scheiding goed regelen met mediation en ervoor zorgen dat jullie allebei apart van elkaar goed verder kunnen? Neem dan contact op om voor het maken van een afspraak. Gesprekken zijn altijd met jullie beiden. Ik sta jullie graag bij.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button