Mediator Eersel

Mediator Eersel

Neem direct contact op met Ron Philippens: 085 1302980

Als mediator in Eersel bied ik jullie een volledige afwikkeling van de scheiding.

Bij een scheiding komt veel kijken, ik zorg er dan ook voor dat jullie op alle gebieden goed begeleid worden. Alle praktische en juridische zaken worden geregeld, ook is er oog voor de emoties die er spelen.

In de mediation gesprekken bij jullie thuis worden alle zaken stap voor stap doorgenomen. Zo wordt alles goed geregeld en kun je allebei goed verder. Ook als jullie kinderen hebben, wordt besproken hoe je het goed regelt voor hen en hoe je verder kunt als ouders.

Wat kunnen jullie verwachten van de mediator in Eersel?

Wat houdt een volledig scheidingspakket van mij als mediator in Eersel in  en wat betaal je hiervoor?

 • Je betaalt voor de afwikkeling van de hele scheiding all-in tarief. Het tarief wordt besproken in het eerste kosteloze kennismakingsgesprek.
 • In de mediation gesprekken bij jullie thuis bespreken we alle zaken die voor jullie relevant zijn. Denk aan de verdeling van de financiën, er wordt een alimentatieberekening gemaakt en we bespreken jullie woonsituatie.
 • De opties met de eigen woning bij de scheiding worden besproken en welke stappen er gezet moeten worden.
 • Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er een ouderschapsplan opgesteld. Hierin komen afspraken over de zorgverdeling, opvoeding en kinderalimentatie. Ook is het mogelijk dat ik een apart kindgesprek met jullie kinderen heb.
 • De laatste stap is de juridische afhandeling. Deze wordt in gang gezet als over zaken passende afspraken zijn gemaakt en door mij zijn vastgelegd in de juridische stukken.

De voordelen van mediation in Eersel

Samen om de tafel gaan met mij als mediator kan lastig zijn door alle emoties die er spelen of omdat jullie er verschillend instaan. Het levert jullie de volgende voordelen op:

 • Mediation is aanzienlijk goedkoper dan elk een advocaat inschakelen. Ook investeer je in jullie onderlinge relatie en communicatie en je houdt zelf inspraak over alle afspraken. Dit levert vaak duurzame afspraken op in de praktijk en je voorkomt dat je tegenover elkaar komt te staan.
 • Een traject met mediation verloopt vaak soepeler en sneller dan een procedure via advocaten. Dit betekent dat er sneller duidelijkheid en daardoor ook rust komt. Na een periode van onzekerheid komen er weer nieuwe zekerheden.
 • Je doet met mediation recht aan wat er geweest is. Je gaat niet voor maximale alimentatie, maar voor maximale tevredenheid over de afspraken.

Resolve Visie mediation in Eersel:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met onze mediator in Eersel en omgeving. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips voor kinderen bij de scheiding

Er is in de mediation gesprekken ook aandacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk ondersteunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Een kind kan zich zorgen maken over de scheiding zonder dit te uiten. Kinderen zijn zeer loyaal aan hun ouders en dat kan maken dat zij zich niet uitspreken over hun zorgen. Ouders hebben de taak te zorgen dat de kinderen deze periode zo goed als mogelijk doorkomen. Als je vermoedt dat je kind zich niet uitspreekt, ga dan het gesprek aan, het liefst samen. Probeer zorgen weg te nemen en maak duidelijk dat de kinderen geen schuld hebben.
 • Hoe kan je als ouders zodanig communiceren dat duidelijk wordt dat je het belang van het kind centraal stelt? Door elkaar aan te spreken als andere ouder van je kind en (ex)partner issues indien nodig op een ander moment te bespreken. Dit vanuit het idee dat jullie kind uit jullie beiden geboren is. Als je de andere ouder afwijst, wijs je daarmee de helft van jullie kind af. Een kind kan niet kiezen tussen ouders en als het zich daartoe gedwongen voelt, kan dat funest uitpakken voor zijn ontwikkeling.

MfN mediator Eersel: een persoonlijke aanpak bij jullie scheiding

Willen je ook de scheiding goed regelen met mediation en wil je weten wat samen scheiden inhoudt? Neem dan contact op om voor het maken van een afspraak. Gesprekken zijn altijd met jullie beiden en zowel overdag als in de avonduren mogelijk. Ik sta jullie graag bij.

Wat klanten over mij zeggen

“Bedankt voor de duidelijkheid, rust en vertrouwen!” – H. uit Giessen

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Ron jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button