Mediator Eijsden-Margraten

Mediator Eijsden-Margraten

Mediator Eijsden-Margraten

Mediator Eijsden-Margraten

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Met de mediator Eijsden-Margraten wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. Samen wordt alles stap voor stap geregeld tot en met de juridische afwikkeling. Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt een persoonlijke aanpak verwachten.

Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook mogelijk buiten kantoortijden. Hierdoor is er ook ruimte voor jullie persoonlijke verhaal.

Voordelen mediation:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding compleet afgehandeld

Je betaalt voor mijn dienstverlening een all-in tarief, inclusief juridische afhandeling. Als scheidingsbemiddelaar bied ik jullie de volgende dienstverlening:

 • Kosteloos kennismakingsgesprek bij jullie thuis, beide partners zijn hierbij aanwezig.
 • Stap voor stap worden alle zaken besproken. Denk aan financiën, alimentatie, pensioen en jullie eigen woning. Ook wordt duidelijk aangegeven welke stukken jullie dienen aan te leveren. Denk aan een hypotheekoverzicht, een overzicht van jullie financiën en/of pensioenen. Hebben jullie een eigen woning? Dan worden de opties van de eigen woning bij de scheiding op een rij gezet en wordt er snel gezorgd voor duidelijkheid.
 • Samen met jullie wordt besproken welke bedragen gebruikt worden voor de alimentatieberekening. Denk aan de woonlasten en inkomsten. Er wordt een berekening gemaakt en de uitkomst wordt besproken. Ook worden jullie voorgelicht over de wettelijke richtlijnen.
 • In het ouderschapsplan komen alle afspraken over jullie minderjarige kinderen.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd. Hiermee is de scheiding volledig afgehandeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Onze mediator ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Eijsden-Margraten. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Afspraken kinderen in ouderschapsplan

Er worden samen met jullie goede afspraken gemaakt over de kinderen en door mij vastgelegd in het ouderschapsplan:

 • Hierin worden de afspraken vastgelegd, die jullie als ouders maken over zorg en opvoeding, de omgang tussen jullie beiden, de kinderalimentatie en de manier waarop je elkaar wilt blijven informeren.
 • Jullie bepalen samen hoe gedetailleerd dit wordt beschreven. Je kunt bijvoorbeeld specifiek vastleggen hoe je de verjaardagen van jullie kind(eren) willen vieren, of dit meer open laten.
  Waarover je elkaar op de hoogte wil houden, is ook een keuze van jullie als ouders. Besproken wordt wat je hierin wilt en voor je ziet.
 • Om kinderen te betrekken bij de afspraken is er apart met mij als mediator Eijsden-Margraten een kindgesprek met ze mogelijk. Hierin kunnen zij hun ideeën of juist zorgen vertellen.

Scheiden is altijd maatwerk

De procedure bij iedere echtscheiding is in principe standaard en ook de te bespreken onderwerpen, zoals alimentatie, wie kan in het huis blijven wonen, verdeling van de zorg voor de kinderen, de verdeling van de boedel komen bij vrijwel iedere scheiding overeen. Toch is scheiden maatwerk. Er zijn twee partijen bij betrokken met ieder hun eigen behoeften, wensen, gedachten en gevoelens. Wat kunnen jullie dan van mij als mediator Eijsden-Margraten verwachten?

 • Jullie worden geholpen bij de bemiddeling als de wensen niet overeenkomen, of als je het lastig vindt om beslissingen te nemen. Ook kunnen gebeurtenissen uit het verleden in de weg staan voor het vinden van een compromis.
 • Je wordt goed geïnformeerd, er worden alternatieve oplossingen aangedragen, er wordt constructief meegedacht met jullie beiden en het proces wordt aangestuurd. Afspraken kunnen daarbij afwijken van de geboden richtlijnen als dat wenselijk is. Denk aan afwijkende afspraken over de verdeling van financiën of alimentatie. Daarbij houd ik als scheidingsbemiddelaar altijd oog voor een evenwichtig eindresultaat voor jullie beiden zodat je allebei weer verder kunt na de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Uitstekende dienstverlening. Zeer deskundige en prettige samenwerking waarbij Wilco met ons alle mogelijkheden en opties besprak.”
★★★★★

“Goed geregeld en duidelijke uitleg. Gewoon goed.”
★★★★

Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button