Mediator Eindhoven

Mediator Eindhoven

Mediator Eindhoven

Mediator Eindhoven

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Waarom bij de scheiding kiezen voor de begeleiding van mij als mediator Eindhoven? Allereerst omdat het jullie veel rust biedt. Maar ook omdat het je een goede basis voor de toekomst geeft. Hiermee wordt jullie scheiding op een goede en zorgvuldige manier geregeld. Ook videobellen mogelijk.

Ik ben MfN mediator en kom bij jullie thuis voor gesprekken in Eindhoven en omgeving.

Voordelen mediator Eindhoven:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met de mediator wordt jullie scheiding volledig geregeld

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis. Daarbij moet er ook veel geregeld worden. Als scheidingsbemiddelaar maak ik samen met jullie een stappenplan, scheiden in 7 stappen, waarmee de hele scheiding geregeld wordt. Zo komt er overzicht en duidelijkheid in zaken. In de mediation gesprekken worden zaken vervolgens besproken, zodat er overeenstemming wordt bereikt. Denk bijvoorbeeld aan het maken van afspraken over:

 • Bij kinderen: de zorg voor jullie kinderen. Denk aan afspraken over een goede zorgverdeling en hoe jullie elkaar blijven informeren over de kinderen. Al deze afspraken komen in een gedegen ouderschapsplan, waar je altijd op kunt terugvallen. Ook worden er tips gegeven over wat jullie kinderen steunt bij de scheiding. Er is ook de mogelijkheid dat ik als mediator apart met jullie kinderen een kindgesprek heb. Zo worden zij betrokken bij de afspraken over hen en kunnen ze hun ideeën vertellen.
 • De verdeling van de inboedel, jullie woonsituatie en de hoogte en duur van partner- en kinderalimentatie. Jullie worden goed geïnformeerd over de opties met een eigen woning bij de scheiding. Zoals de woning verkopen, samen aanhouden of één van jullie neemt de woning over. Ook wordt besproken welke stappen hierin gezet moeten worden en worden zaken goed vastgelegd.
 • Nadat jullie samen overeenstemming hebben over alle zaken worden de stukken door mij als mediator opgesteld. Zoals het scheidingsconvenant en, als jullie kinderen hebben, wordt er samen een ouderschapsplan opgesteld. Vervolgens dient onze advocaat de stukken in bij de rechtbank. Hiermee is jullie scheiding compleet geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Onze mediators ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Eindhoven. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat klanten over mij zeggen

“Ik zal gewoon zeggen dat ze dit zoveel minder pijnlijk hebben gemaakt, dan het in de rechtbank had kunnen zijn. Ik ben nog steeds bevriend met mijn ex en dit kwam mede door de bemiddelaar waarmee we werkten.”
★★★★★

“Ik heb een prima ervaring.”
★★★★

Eerste stap is het kennismakingsgesprek

De eerste stap zetten? Het kennismakingsgesprek is met jullie beiden en (net als de vervolggesprekken) bij jullie thuis. Het is bedoeld om met elkaar te bespreken wat jullie nodig hebben om samen tot goede afspraken te kunnen komen. Het gesprek is vrijblijvend en ook bedoeld om te beoordelen of je vertrouwen hebt in mij als mediator Eindhoven. Ook of er voldoende basis is om alles door middel van mediation af te handelen met elkaar.

Het all-in tarief die de totale kosten van de scheiding betreffen, waarvoor alles geregeld gaat worden, is gebaseerd op jullie situatie en wordt ook besproken.

Als mens aan tafel

Als MfN mediator van Resolve ben ik altijd onpartijdig en onafhankelijk. Zo weet je zeker dat beide kanten van het verhaal worden gehoord. Samen scheiden betekent dat je er samen uitkomt. Dus jullie nemen zelf de beslissingen en geen derde zoals een rechter. Je houdt dus zelf grip op hoe je dingen geregeld wilt hebben.

Willen jullie graag een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken. Gesprekken zijn bij jullie thuis en je kunt een persoonlijke aanpak verwachten.

Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button