mediator Enschede

Mediator Enschede 

mediator Enschede

Mediator Enschede 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Met de hulp van Wilco wordt jullie scheiding goed én samen geregeld.

Door tijdens de mediation afspraken op elkaar af te stemmen, ontstaat er rust en duidelijkheid in deze emotionele en hectische periode in je leven. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

Wim regelt jullie scheiding volledig.

Samen met jullie worden er goede afspraken gemaakt, zodat je beiden zo goed mogelijk verder kunt. Als jullie kinderen hebben, wordt besproken hoe je zo goed mogelijk verder kunt als ouders. Ook is het mogelijk dat ik met jullie kinderen een gesprek heb. Hierin worden hun ideeën besproken en hoe het met ze gaat.

In een aantal stappen ‘scheiden in 7 stappen‘ wordt jullie scheiding van A tot Z geregeld. Dit bestaat onder andere uit:

 • Samen met jullie worden in het scheidingsconvenant afspraken gemaakt over alimentatie en de financiën. Ook worden de opties wat te doen bij de scheiding met de woning besproken, zodat ook hierover goede afspraken kunnen worden gemaakt. Door de samenwerking met BMP Finance kan het snel duidelijk worden wat mogelijk is met jullie koophuis. Kan bijvoorbeeld één van jullie de woning overnemen?
 • Bij kinderen komt er een goed ouderschapsplan, met passende afspraken over hen. Kinderen worden zoveel mogelijk betrokken bij deze afspraken. Ook worden er tips gegeven hoe je je kinderen goed kunt steunen bij de scheiding. Zoals: geef aan jullie kind(eren) zo duidelijk mogelijk aan wat er precies verandert (bijvoorbeeld verhuizen naar een andere woning). Vertel ook wat er niet verandert: de liefde van jullie als ouders blijft, de familie blijft of de school blijft hetzelfde.
 • Er is tijdens de gesprekken ruimte voor jullie verhaal. Jullie kunnen deze mediator Enschede een persoonlijke manier van werken verwachten. Zo nodig, worden jullie ook ondersteund in de onderlinge communicatie.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd. Je hoeft niet zelf naar de rechtbank, aangezien het een gezamenlijk verzoek van de scheiding is. Jullie hele scheiding is zo volledig geregeld.

Service mediator Enschede

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Met mediation Enschede kies je voor lage kosten en een hogere opbrengst!

Samen regelen leidt tot lage kosten en meer opbrengst:

 • Lagere kosten in zowel energie als geld. Jullie zijn geen dure advocaatkosten kwijt. Door zaken op elkaar af te stemmen wordt ook voorkomen dat je tegen over elkaar komt te staan. Deze strijd voorkomen, voorkomt ook een hoop negatieve energie.
 • Hogere opbrengst: Je maakt een goede start met een tevreden gevoel. Op basis van gelijkwaardigheid worden afspraken gemaakt. Mediation geeft een goede fundering voor de toekomst.

All-In Tarief.

Je betaalt voor de hele mediation dienstverlening een all-in tarief. Hoeveel dit is, is afhankelijk van jullie situatie en wordt besproken in het kennismakingsgesprek. Hebben jullie recht op een toevoeging, dan wordt deze aangevraagd. Je betaalt dan een minimale eigen bijdrage.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met Wim, onze mediator Enschede. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Met Wim ga je voor de beste oplossing voor jullie beiden.

Mediation bij een scheiding werkt wanneer jullie de pijlers van mediation respecteren en kiezen voor: vrijwilligheid en de inspanning te willen leveren om het te laten slagen. Ook is het van belang dat je zo weinig mogelijk (negatieve) input van buitenaf toelaat.

Wees bereid echt te communiceren, wat het lastigste is in een relatie, zeker als die al op scherp staat. Cruciaal is dat je allebei gaat voor een (zo goed mogelijke) oplossing voor beide partijen.

Houd bij een scheiding met kinderen, hen op het netvlies en zoek samen naar een vorm om van partners naar partners in ouderschap te gaan. De mediator Enschede staat voor jullie klaar.

Wat klanten over mij zeggen

“Prettig, professioneel, verstand van zaken en zaken worden snel geregeld.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op.
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button