Mediator Epe

Mediator Epe 

Mediator Epe

Mediator Epe 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Samen scheiden onder begeleiding van mij als mediator Epe. Zo kun je allebei zo goed mogelijk verder als ex-partners en als er kinderen zijn, als ouders. Naast gesprekken is ook videobellen mogelijk.

Wat kunnen jullie van mij verwachten als mediator tijdens het hele scheidingsproces? Ik neem alle praktische zaken met jullie door, die geregeld moeten worden.

Ook ondersteun ik jullie met de onderlinge communicatie en wordt het juridische stuk geregeld. Ik kom bij jullie thuis in Epe en omgeving, zoals Emst en Vaassen.

Voordelen ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De mediator regelt de scheiding van begin tot eind

Je kunt van de mediator Epe een persoonlijke werkwijze verwachten, met aandacht voor jullie beiden en bij kinderen voor hen:

 • Gesprekken zijn bij jullie thuis en ook is er apart met jullie kinderen een kindgesprek mogelijk. Zo worden zij ook betrokken bij bijvoorbeeld de afspraken over hen.
 • Hebben jullie een eigen woning dan wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over de mogelijkheid of één van jullie bijvoorbeeld in de woning kan blijven na de scheiding.
 • Mijn dienstverlening is inclusief de juridische afhandeling van de scheiding. Jullie betalen voor de complete afwikkeling van de scheiding een all-in tarief.

Er wordt een goed ouderschapsplan opgesteld

Voor kinderen onder de 18 jaar stellen we een ouderschapsplan op. Hierin komen alle afspraken die van belang zijn voor jullie kinderen, zoals de zorgverdeling, afspraken over de opvoeding en kinderalimentatie. Het uitgangspunt bij het maken van deze afspraken is dat jullie elkaar het ouderschap gunnen. Denk bij het maken van de afspraken niet alleen vanuit je eigen wensen, maar denk ook wat deze betekenen voor jullie kind en de andere ouder. Als er specifieke zaken zijn waar jullie vragen over hebben, dan worden deze met jullie besproken. Bijvoorbeeld, hoe gaat het bij de andere ouder? Hebben jullie jonge kinderen, dan is er vaak een andere band met moeder dan met vader. Waar moet je dan op letten bij de zorgverdeling?

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Epe. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Emoties en verschillende belangen bij de scheiding

Van belang is dat de scheiding zorgvuldig wordt afgehandeld en hierbij is er oog voor:

 • Verschillende belangen: iedere scheiding is anders en zijn er verschillende belangen. Bijvoorbeeld over de hoogte van de alimentatie kunnen er verschillende ideeën zijn.
 • Emoties: met behulp van mediation is er ook aandacht voor de emoties die bij dit proces komen kijken. Ik houd als mediator Epe het proces goed in de gaten en zorg ervoor dat de beslissingen niet op verkeerde gronden worden genomen en maak dit ook bespreekbaar. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat iemand afziet van bepaalde rechten uit schuldgevoel.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button