Mediator Goeree-Overflakkee

Mediator Goeree-Overflakkee 

Mediator Goeree-Overflakkee

Mediator Goeree-Overflakkee

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Wat mij verbaast is het hoge aantal vechtscheidingen waarover in de media wordt bericht. In de praktijk zie ik namelijk dat veel stellen hun scheiding door middel van mediation willen regelen.

“Mijn ervaring is dat, zeker als er kinderen in het spel zijn, partners doorgaans echt samen tot afspraken willen komen. Deze intentie is erg belangrijk. Met een slagingspercentage van 98% scoor ik hierin gelukkig hoog.”

Jullie scheiding van begin tot eind geregeld met mij als mediator in Goeree Overflakkee.

In gesprekken bij jullie thuis word je stap voor stap meegenomen in het hele proces. Voor alle praktische zaken zoeken we goede oplossingen en er is ruimte in de gesprekken voor vragen en zorgen.

Ik kom bij jullie thuis in Goeree-Overflakkee en omgeving zoals Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Goedereede, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Oostflakkee, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan ’t Haringvliet en Stellendam.

Jullie scheiding volledig afgehandeld door de mediator in Goeree Overflakkee

Samen jullie scheiding regelen onder begeleiding van mij als mediator houdt in:

 • Samen met jullie worden alle zaken besproken, die voor jullie relevant zijn. Denk aan alimentatie, de woning, pensioen en financiën. Jullie worden over alle opties voorgelicht, zodat jullie goede keuzes kunnen maken. Zoals bij de eigen woning bij de scheiding. Hierover wordt gezorgd voor snel duidelijkheid. Alle afspraken worden door mij vastgelegd in een gespreksverslag en zodra over alles overeenstemming is bereikt stel ik het echtscheidingsconvenant op. Deze wordt vanuit zorgvuldigheid volledig met jullie besproken.
 • Afspraken over minderjarige kinderen komen in een ouderschapsplan. Denk aan een goede zorgverdeling, afspraken over de kinderalimentatie en hoe jullie elkaar op de hoogte houdt van jullie kinderen.
 • Het convenant en het ouderschapsplan worden ingediend bij de rechtbank door onze vaste advocaat.
 • Jullie betalen een all-in tarief voor de gehele dienstverlening. Zo weet je waar je aan toe bent qua kosten.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Goede afspraken over jullie kinderen bij de scheiding

In de gesprekken wordt besproken hoe het met jullie kinderen gaat. Ook is er apart met hen een kindgesprek mogelijk , waarin kinderen worden uitgenodigd te vertellen hoe zij over dingen denken. Ook wordt besproken hoe je je kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Tips zijn:

 • Ga met regelmaat met jullie kinderen om de tafel zitten om dingen te bespreken en kaart de scheiding regelmatig aan. Nodig jullie kinderen uit om vragen te stellen. Van belang is dat jullie kinderen zich veilig voelen en het gevoel hebben zich te kunnen uiten en dingen te vragen.
 • Geef kinderen zoveel mogelijk duidelijkheid. Zijn zaken nog niet duidelijk (jullie weten bijvoorbeeld niet wanneer de woning verkocht wordt), geef dan aan wat jullie plannen zijn.
  Spreek tijdens wisselmomenten van jullie geen dingen uit, die de sfeer kunnen beladen. Zet dat moment zoveel mogelijk de kinderen centraal.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo