Mediator Groningen

Mediator Groningen

 • Mediator Groningen, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in mediation, echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen in de Duitse grensregio vluchtelingen en anderstaligen.
 • Neem direct contact op: 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl
Mediator Groningen

Mediator Groningen

 • Mediator Groningen, Jantien Schaap mediator in de provincies Drenthe en Groningen.
 • Gespecialiseerd in echtscheidingen, ASS spectrum, scheidingen rond de Duitse grens, vluchtelingen en anderstaligen
 • Bel direct op 085 1302998 of schaap@resolvevisie.nl

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Conflicten en gedoe horen onmiskenbaar bij het leven en zijn niet altijd even makkelijk. De ene keer lukt het je om eruit te komen, een andere keer word je, zonder dat je het doorhebt, erin gezogen en raakt je verstrikt in de talloze zaken die bij een echtscheiding, komen kijken.

“Als onpartijdige mediator kom ik bij jullie thuis en zorg dat jullie weer grip krijgen door de veelvoud aan belangen, emoties en mogelijkheden in overzichtelijke partjes te verdelen.”

Samen goed scheiden? Regel de scheiding samen met mij als mediator Groningen. Ik begeleid jullie van A tot Z bij jullie scheiding. Resolve staat voor oplossen.

Van Resolve mediators kunnen jullie verwachten dat ik samen met jullie zoek naar passende oplossingen. Door afspraken op elkaar af te stemmen ontstaat er rust en duidelijkheid.

Ik kom graag bij jullie thuis om kennis te maken. Daarnaast kom ik ook in alle andere plaatsen in de provincie Groningen. Samen met mijn collega’s maak ik onderdeel uit van Mediation Noord-Nederland en van ons kun je verwachten dat we jullie bijstaan bij de hele scheiding.

Voordelen mediator Groningen

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Jantien jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom kiezen voor een mediator?

Waarom kies je voor mediator Groningen van ResolveVisie om jullie scheiding te begeleiden?

 • Een mediator is neutraal en onpartijdig en is er voor jullie beiden. Van jullie allebei komen de wensen en uitgangspunten aan bod.
 • Door een scheidingsbemiddelaar komen jullie vaak sneller tot oplossingen. Dit komt het verloop van de scheidingsprocedure ten goede.
 • De mediator houdt rekening met het tempo van jullie beiden. Soms kan de ene partner al verder in het proces zijn dan de ander.
 • Afspraken komen gezamenlijk tot stand, hierdoor zijn het duurzame afspraken.
 • Je blijft uit de strijd, zo voorkomen jullie dat je in een vechtscheiding terechtkomt.
 • Mediation is goedkoper dan wanneer je ieder apart een advocaat inschakelt.

Scheiden in 7 stappen

Als mediator Groningen regel ik zorgvuldig jullie scheiding in 7 stappen. Ik doorloop samen met jullie onder andere de volgende stappen:

 • We maken passende en goede afspraken over alle zaken rondom de scheiding. Zoals de verdeling van de financiën en pensioenen. Ik maak een alimentatieberekening waarbij jullie duidelijke uitleg krijgen over de berekening. Van tevoren stem ik de input met jullie af. Denk hierbij aan wisselend inkomen, eigen onderneming etc. Het afspreken van een reële alimentatie is het uitgangspunt.
 • Is er sprake van een eigen woning? Dan bespreken we de mogelijkheden. Insteek is zo snel mogelijk duidelijkheid te krijgen hierover. Zodra je weet waar je aan toe bent ten aanzien van de woonmogelijkheden en wat je maandelijks te besteden hebt, ontstaat er vaak rust.
 • Hebben jullie minderjarige kinderen dan stellen we een ouderschapsplan op. We bespreken samen welke afspraken rondom jullie kinderen we hierin vastleggen. Denk hierbij aan de zorgverdeling, waar gaan de kinderen wonen, kinderalimentatie en eventueel afspraken over de opvoeding. Ook komt in het ouderschapsplan te staan hoe je elkaar blijft informeert over de kinderen. Het is mogelijk dat ik een gesprek met jullie kinderen heb. Op deze manier worden zij betrokken bij afspraken die hen aangaan.
 • De advocaat van Resolve Visie checkt alle juridische stukken. De afhandeling bij de rechtbank wordt vervolgens volledig verzorgd door onze vaste advocaat. Jullie hoeven dus niet zelf naar de rechtbank of nog op zoek te gaan naar een advocaat.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

Jantien ondersteunt en ontzorgt je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze mediator Groningen. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat te verwachten van Jantien bij jullie scheiding?

Ik bespreek samen met jullie stap voor stap alle zaken. Door middel van een checklist wordt alles op een rijtje gezet, wat geregeld moet worden en welke stukken je moet verzamelen. Zo voorkomen we dat er zaken over het hoofd worden gezien.

Het tempo wordt altijd op jullie beiden afgestemd. Het is van belang dat het niet te snel gaat en dat zaken niet afgeraffeld worden, zodat er geen losse eindjes blijven bestaan. Insteek is dat jullie ook over bijvoorbeeld 2 jaar niet ontevreden terugkijken, omdat het te snel is gegaan.

All-In Tarief

Wat bedragen de kosten voor mijn diensten als mediator Groningen? Het eerste gesprek is een kosteloos kennismakingsgesprek. Hierin licht ik toe wat ik voor jullie kan betekenen, bespreken we jullie situatie en de kosten voor de hele scheiding, We nemen het all-in tarief door. Mediation gesprekken zijn bij jullie thuis in Groningen en omgeving en zijn ook mogelijk in de avonduren. Gemiddeld zijn er 3 tot 5 gesprekken nodig. Alle gesprekken zijn met jullie beiden.

Wat klanten over mij zeggen

“Ik ben zeer tevreden over de tijd die genomen is om alles uit te leggen en te bespreken. Zakelijk maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect. Meedenkend met beide partijen op een neutrale wijze.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.

Passende oplossingen met mediation

Jantien zoekt samen met jullie naar de best passende oplossingen in jullie situatie, die voor alle partijen goed zijn. Samen gemaakte afspraken geven meer draagvlak. Hierdoor voorkomen we zoveel mogelijk frustraties en verwijten . Dit geeft een goede basis voor de toekomst.

Benieuwd of Jantien jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en zij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button