mediator Haaksbergen

Mediator Haaksbergen 

mediator Haaksbergen

Mediator Haaksbergen 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Jullie scheiding wordt op persoonlijke wijze geregeld door Wim. Resolve betekent oplossen. Samen met jullie zoek ik dan ook naar goede en passende oplossingen. Naast gesprekken thuis is ook videobellen mogelijk.

De gesprekken zijn bij jullie thuis in Haaksbergen en omgeving, zoals Buurse, Borne, Dinkelland, Eibergen, EnschedeHengelo, Hof van Twente, Losser en Oldenzaal.

Voor alle vragen en zorgen is er ruimte tijdens de gesprekken. Scheiden is meer dan alleen het regelen van alle praktische zaken.

Samen scheiden onder begeleiding van onze expert Wim.

Samen met jullie worden er goede keuzes gemaakt. Wat jullie van Wim kunnen verwachten: hij wijst jullie op alle mogelijkheden en consequenties van bepaalde keuzes.

Ook bespreekt de mediator Haaksbergen met jullie welke stappen gezet moeten worden (denk bijvoorbeeld aan een taxatie van de woning bij overname van de woning). Zo weet je zeker dat alles aan bod komt én dat je allebei zo goed mogelijk verder kunt.

Service mediator Haaksbergen

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat
Logo van Resolve Visie

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het volledige scheidingspakket

Voorwaarde bij mediation bij scheiding is de intentie om er samen uit te komen. Niet het onderste uit de kan willen halen, maar gaan voor de beste oplossingen. Insteek is dat jullie beiden na de scheiding goed verder kunnen. Wat ik voor jullie kan betekenen:

 • Tijdens het kosteloze kennismakingsgesprek bij jullie thuis bespreken we wat voor jullie belangrijk is, wat jullie uitgangspunten zijn en wat jullie van de mediator Haaksbergen kunnen verwachten. Ook de totale kosten van de scheiding (het all-in tarief) wordt besproken.
 • In de vervolggesprekken wordt er samen met jullie afspraken gemaakt over de alimentatie, de woning en financiën. Als jullie minderjarige kinderen hebben wordt er een ouderschapsplan gemaakt.
 • Schriftelijke afhandeling. De juridische documenten worden door de mediator Haaksbergen opgesteld en de juridische afhandeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat bij mediation. Hiermee is jullie scheiding van begin tot eind afgewikkeld.

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek.
Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Totale plaatje komt aan bod met scheiden in 7 stappen.

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt. Het totale plaatje wordt met jullie besproken, aangezien veel zaken met elkaar samenhangen en invloed op elkaar hebben. Zoals:

 • Of één van jullie beiden de woning over kan nemen, hangt o.a. af van de hoogte van de partneralimentatie die je afspreekt. Voor jullie wordt een alimentatieberekening gemaakt en de opties met een eigen woning worden besproken. Vanuit Resolve werken wij samen met BMP Finance en hierdoor komt er snel duidelijkheid over wat mogelijk is met jullie koophuis bij de scheiding. Kan bijvoorbeeld één van jullie de woning overnemen?
 • Co-ouderschap (is een gelijke verdeling van de zorg van jullie kinderen) past dit bij de kinderen, hoeveel uur werken jullie of ga je werken. Ook is het een voorwaarde dat je dicht bij elkaar blijft wonen en samen goed kunnen overleggen over de kinderen. Er wordt met jullie meegedacht hoe je de kinderen goed helpt bij de scheiding.
 • Als de kinderen het fijn vinden kan er apart een kindgesprek worden ingepland. Hierin nodig ik hen uit om te vertellen wat zij van de scheiding vinden en bespreek ik de afspraken uit het ouderschapsplan met ze. Zo worden zijn betrokken bij de afspraken die over hen zijn gemaakt.

Wat klanten over mij zeggen

“Wat ik fijn vond is dat er erg veel aandacht uitging naar de nieuwe situatie met kinderen. Al mijn vragen werden beantwoord ik kan Resolve zeker aanraden.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button