Mediator Halsteren

Mediator Halsteren

Mediator Halsteren

Mediator Halsteren

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Je kunt van mij als mediator Halsteren een persoonlijke aanpak verwachten. Gesprekken zijn dan ook bij jullie thuis. Je ontvangt een volledig scheidingspakket, waardoor je zeker weet alles goed geregeld wordt.

Omdat een scheiding ook emotioneel veel impact heeft, is er aandacht voor jullie situatie en verhaal. In de mediation gesprekken worden alle zakelijke en praktische dingen geregeld. Ook hoef je niet meer apart een advocaat in te schakelen. Gesprekken zijn bij jullie thuis.

Service mediator Halsteren:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen netjes scheiden met mediator Marion

In een aantal mediationgesprekken bij jullie thuis worden alle praktische zaken geregeld en wordt er gezocht naar goede oplossingen. Ik bied jullie dan ook een volledig scheidingspakket, bestaande uit:

 • Samen worden goede keuzes over de (koop- of huur)woning, alimentatie, financiën en pensioen gemaakt. Bij een eigen woning zorgen we voor snel duidelijkheid over de eigen woning bij de scheiding. Is het bijvoorbeeld mogelijk dat één van jullie in de woning kan blijven?
 • Afspraken over kind(eren) worden vastgelegd in een ouderschapsplan. Ook is er de mogelijkheid van een kindgesprek. Jullie kinderen kunnen apart een gesprek met mij hebben als mediator. Dit gesprek is laagdrempelig en is gewoon thuis. Kinderen kunnen zo kwijt wat de scheiding met hen doet en hun ideeën over dingen.
 • Ook wordt de juridische afronding van de scheiding verzorgd.
 • Voor het gehele scheidingspakket betalen jullie een all-in tarief. De mediator Halsteren staat gedurende het gehele traject voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Halsteren. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Ondersteuning in de communicatie

De mediator Halsteren gaat jullie ondersteunen in het maken van goede afspraken. Vaak is dat lastig omdat er allerlei emoties zijn, die het communiceren lastig maken, zoals:

 • Je kunt de neiging hebben direct te reageren op wat de ander zegt. Daardoor kun je meer bezig zijn met wat je terug wil zeggen in plaats van te luisteren. Dan is bijvoorbeeld een tip om stil te zijn en te horen wat de ander zegt. Hier is aandacht voor in de gesprekken.
 • Ook wordt er vaak vanuit verwijten gepraat. Hieronder zit meestal een angst of verlangen. Probeer dat uit te spreken naar elkaar. Vaak gaat het hierdoor meer stromen en ga je uit het gevoel van dat moment. Er kan een opening ontstaan, omdat er begrip is waar de ander bijvoorbeeld bang voor is en een gesprek kan meer mogelijk worden.

Hoe steun je de kinderen bij de scheiding?

Samen met jullie worden er passende afspraken gemaakt over jullie kinderen Ook wordt er met jullie meegedacht hoe je de kinderen steunt bij de scheiding en worden er tips gegevens, zoals:

 • Ga met zijn allen om de tafel zitten en bespreek hoe het nu gaat en hoe afspraken lopen. Zorg voor duidelijkheid, ook tijdens de scheiding. Als er een andere woning gezocht wordt, wat is daar bijvoorbeeld de stand van zaken van.
 • Neem kinderen serieus. Vooral pubers hebben een eigen mening over zaken, neem ze daar ook serieus in en informeer ze ook over lopende dingen. Als je kind niet wil praten over de scheiding, kijk dan of ze zich ergens anders wel kunnen uiten. Zoals bij een een vriendin of op school.
 • Hang niet alles op aan de scheiding. Als kinderen in de pubertijd zijn, zijn het ook pubers en komt daardoor bepaald gedrag. Kinderen kunnen ouders ook gaan uitspelen. Pak dan de telefoon als je kind er is en check of een bepaalde afspraak klopt. Zo geef je ook het signaal dat jullie samen ouders blijven.

Wat klanten over mij zeggen

“Meteen een goed gevoel. Lekker vlot, duidelijk, recht door zee. Goede eerlijke gesprekken waarbij vanuit eenieders standpunt zaken uitgelegd werden. De mediator laat niets aan het toeval over en rust pas als ook alles tot in de puntjes is uitgewerkt.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button