Mediator Hardinxveld-Giessendam

Mediator Hardinxveld-Giessendam

Mediator Hardinxveld-Giessendam

Mediator Hardinxveld-Giessendam

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Jullie scheiding van A tot Z geregeld met mij als mediator Hardinxveld-Giessendam. In gesprekken bij jullie thuis worden alle zaken op een rijtje gezet en krijgen jullie goede informatie. Hierdoor ben je in staat goede keuzes te maken.

In de mediation gesprekken worden jullie begeleid om samen tot oplossingen te komen, die voor beide partijen reëel en goed zijn. Jullie worden goed geïnformeerd, zodat je goede keuzes kunt maken, zoals over de woning of de financiën. Voorkomen wordt dat er geen overhaaste besluiten genomen worden op basis van emoties. Denk aan schuldgevoel of boosheid. Ook over 2 jaar moet je nog tevreden zijn over de gemaakte afspraken..

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld

Stap voor stap wordt jullie scheiding geregeld. Op een persoonlijke en deskundige wijze begeleid ik jullie om tot goede afspraken te komen en de scheiding op een goede wijze te kunnen afronden. Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat er niets vergeten wordt. Je betaalt voor de complete dienstverlening een all-in tarief. Wat kun je van de mediator Hardinxveld-Giessendam verwachten?

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over onder meer alimentatie, de woning en financiën. Is er een eigen bedrijf? Ook hier worden passende afspraken over gemaakt, denk daarbij aan het inkomen, wat is het bedrijf waard en hoe kun je het bedrijf voortzetten? Bij een koophuis bij de scheiding wordt er gezorgd voor snel duidelijkheid over wat mogelijk is.
 • Bij minderjarige kinderen wordt er een ouderschapsplan gemaakt. Hierin worden passende afspraken beschreven over jullie kinderen. Denk daarbij aan de zorgverdeling, invulling van de verjaardagen en hoe je elkaar informeert over de kinderen.
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Deze is schriftelijk, je hoeft niet zelf naar de rechtbank. Als dit is afgewikkeld, is de hele scheiding geregeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met één van onze deskundige mediator Hardinxveld-Giessendam. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Hoe regel je alles goed voor de kinderen bij de scheiding?

Met jullie wordt meegedacht hoe je de kinderen zo goed mogelijk steunt bij de scheiding. Ook is het mogelijk dat ik apart met hen een kindgesprek heb, om ze te betrekken bij de afspraken over hen. Tips zijn onder anderen:

 • Het is goed om met de kinderen ook te bespreken wat niet verandert na de scheiding. De school, of vriendjes blijven bijvoorbeeld hetzelfde. Dit geeft een kind veiligheid.
 • Maak een onderscheid tussen de rol van ex-partner en ouder. Erken de ander als goede ouder en als opvoeder. Probeer zoveel mogelijk de woede en verdriet van de scheiding opzij te zetten, in het contact als ouders. Zoek zo nodig hulp bij de verwerking van de scheiding.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button