mediator Heemstede

Mediator Heemstede

mediator Heemstede

Mediator Heemstede

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Zeker als jullie kinderen hebben is het belang van een goed ‘nahuwelijk groot’. Dat betekent over je eigen teleurstelling heen stappen, ego’s loslaten, met respect spreken met en over elkaar en gun elkaar het contact met jullie kinderen. Op het moment dat het besef er is dat een scheiding altijd twee kanten heeft met ieder zijn eigen verantwoordelijkheid, is een goed nahuwelijk te realiseren. Vaak heeft dit een positief effect op de kinderen.

“Eén partij heeft meestal de boodschap gebracht te willen scheiden, maar vaak speelt het probleem al langer en is één van de partijen emotioneel verder in het proces dan de ander. Zoals bij het aangaan van een relatie jullie allebei een eigen inbreng hebben, heb je bij de scheiding ook ieder je eigen verantwoordelijkheid.”

Bij een scheiding komt er veel op jullie af. Schakel daarom mijn hulp in als mediator Heemstede. Ik sta jullie gedurende dit proces bij en zal ondersteunen bij alle praktische en juridische zaken.

De mediation gesprekken kunnen zowel bij jullie thuis als op een neutrale locatie. Naast overdag zijn ook de avonduren mogelijk. Bij alle gesprekken zijn beide partners aanwezig, zo zijn jullie allebei altijd op de hoogte van alles wat besproken is.

Service mediator Heemstede:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Sjoerd jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat kun je verwachten van mediation in Heemstede?

Wanneer je bij de scheiding het mediation traject met mij ingaat, zullen we starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierna kunnen jullie bepalen of mediation gewenst is en of ik als mediator een passende match ben. Indien jullie kiezen voor de mediation diensten van ResolveVisie doorloop ik samen met jullie het stappenplan scheiden in 7 stappen. In deze periode houd je mij als vaste mediator. Je betaalt hiervoor een all-in tarief, waaronder ook de juridische afhandeling van de scheiding valt.

 • Maak ik inzichtelijk waar jullie beiden recht op hebben en wat er allemaal geregeld moet worden om de scheiding in goede orde af te ronden. Als mediator Heemstede blijf ik gedurende het mediationtraject onpartijdig en geef ik jullie beiden de ruimte voor inbreng. Over alle zaken worden passende afspraken gemaakt, zoals de verdeling van de financiën, alimentatie en afspraken over de woning.
 • Ondersteun ik jullie in de begeleiding van jullie kinderen tijdens de scheiding. Kinderen zijn erg gevoelig voor gevoelens zoals spanning en verdriet en kunnen dit op verschillende manieren uiten. Een liefdevolle en veilige omgeving is hierin erg belangrijk. Ik begeleid jullie dan ook in het maken van goede afspraken, deze komen in het ouderschapsplan
 • Zorg ik voor de juridische afhandeling door het opstellen van een scheidingsconvenant. Resolve Visie werkt samen met een advocaat die de stukken indient bij de rechtbank. Doordat deze juridische afhandeling onderdeel is van het mediation traject hoeven jullie zelf geen advocaat meer in te schakelen.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Heemstede. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Veel gestelde vragen

Via het contactformulier of telefonisch kunnen jullie een vrijblijvende kennismaking met mij als mediator in Heemstede aanvragen. Tijdens dit gesprek maken we kennis en bespreken we jullie situatie en wat ik in het mediation traject voor jullie kan betekenen. Na dit gesprek kun je besluiten of je met mij als jullie mediator verder willen gaan.

Eigenlijk alle praktische zaken zoals jullie woning, inboedel en financiën, maar ook de zorg voor jullie eventuele kinderen moet besproken en vastgelegd worden. Als mediator Heemstede begeleid ik jullie hierin en zorg ik ervoor dat er niks vergeten wordt. Daarnaast wordt ook de juridische afhandeling verzorgd.

Resolve Visie hanteert all-in tarieven voor het hele mediationtraject. In het eerste kosteloze gesprek zullen we deze tarieven bespreken. Dit is inclusief alle mediation gesprekken, het opstellen van de juridische documenten en de afwikkeling bij de rechtbank.

Wat klanten over mij zeggen

“Mijn ervaring is goed en zou zeker iemand die ook niet weet waar ze moeten beginnen aanraden om eens een gesprek aan te gaan met resolve visie. Na het eerste gesprek wordt al duidelijk dat hier mensen werken die de nodige ervaring hebben. Zij zullen je zeker helpen om je in deze moeilijke periode goed bij te staan.”
★★★★

“Professioneel, duidelijk en bereid om tijd te nemen die nodig is om één en ander gedegen te bespreken.”
★★★★

Sjoerd Uitenbroek, dé lokale mediator

Tijdens het mediationtraject kun je van mij een persoonlijke aanpak verwachten waarbij jullie wensen en behoeften centraal staan. In een aantal mediation gesprekken werk ik als mediator stapsgewijs samen met jullie naar een overeenstemming met betrekking tot de woning, inboedel, alimentatie en de zorg voor jullie kinderen. Voor de kinderen is een optioneel ook een kindgesprek mogelijk, waarin ik apart met jullie kinderen in gesprek ga over de scheiding.

Wat zijn voordelen van het inschakelen van een mediator?

Wat levert scheiden via dé mediator Heemstede jullie op?

 • Als mediator werk ik met een stappenplan. zo weet je zeker dat alles aan bod komt en dat er niets vergeten wordt. Er zijn geen losse eindjes die later kunnen zorgen voor frustraties.
 • Je bent beide aanwezig bij alle mediation gesprekken en bent allebei goed geïnformeerd Als mediator ben ik er ook voor jullie beiden. Zo houd je zelf inspraak in alle afspraken én worden jullie beider belangen behartigd.
 • In de mediation gesprekken worden jullie ondersteund om in gesprek te blijven met elkaar. Hiermee investeer je in jullie onderlinge verstandhouding en voorkom je zoveel mogelijk dat je tegenover elkaar komt te staan.
 • Mediation is goedkoper en gaat sneller dan een juridische procedure via advocaten.
Benieuwd of Sjoerd jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button