Mediator Heerde

Mediator Heerde 

Mediator Heerde

Mediator Heerde 

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

“Met mijn kennis en ervaring voorzie ik jullie van informatie én begeleid ik het hele proces, zodat de hele scheiding op een goede manier afgewikkeld wordt.”

Bij een echtscheiding komt veel kijken. Ik zet me daarbij in voor jullie beiden. Je kunt verwachten dat ik neutraal en onpartijdig ben en de belangen van jullie allebei in het oog houd.

Samen met mij als mediator Heerde de scheiding regelen brengt rust. Ik bied één volledig scheidingspakket, met gesprekken bij jullie thuis (ook videobellen is mogelijk).

Als mediator kom ik bij jullie thuis in Heerde en Wapenveld om samen stap voor stap de scheiding te regelen. Je wordt goed geïnformeerd, alle afspraken worden door jullie samen gemaakt en duidelijk door mij vastgelegd. Samen regelen brengt rust en duidelijkheid voor nu en straks.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wim jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De scheiding compleet geregeld

Met scheiden in 7 stappen wordt alles stap voor stap geregeld. Hiervoor betaal je een all-in tarief, zo zijn er geen verrassingen achteraf. De stappen zijn:

 • Samen met jullie worden alle zaken besproken. Zoals jullie woning, eventueel waar je straks gaat wonen en het verdelen van de financiën en pensioen. Voor jullie wordt een alimentatieberekening gemaakt. Uitgelegd wordt hoe deze tot stand komt. De uitkomsten worden gebruikt als richtlijn om de alimentatie te bespreken.
 • Voor kinderen onder de 18 jaar worden de afspraken vastgelegd in een ouderschapsplan. Hierin komen passende afspraken over kinderen. Ook is het mogelijk dat ik apart met kinderen een kindgesprek heb. Hierin worden zij uitgenodigd hun mening te geven en te vertellen wat er in hun omgaat.
 • De afhandeling bij de rechtbank wordt verzorgd.

Hoe ziet mediation eruit in de praktijk?

Alle zaken worden door de mediator Heerde stap voor stap besproken. Je wordt goed geïnformeerd over alle opties en de voor- en nadelen. Denk aan wat bijvoorbeeld mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding. Is het haalbaar dat één van jullie hier kan blijven? Hierbij wordt bewaakt dat de keuzes niet gemaakt worden onder druk of op basis van emoties. Iemand kan bijvoorbeeld toegeven, omdat hij/zij zich schuldig voelt of ervan wil zijn. Als dit het geval is, zal dit met jullie worden besproken.

Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Heerde. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Tips bij de scheiding

Er wordt door de mediator Heerde met jullie meegedacht hoe je na de scheiding zo goed mogelijk verder kunt. Advies is bijvoorbeeld: neem de tijd om te rouwen. Er is door de scheiding sprake van verlies. Verlies van de ander als partner, van een toekomst samen en van het gezin dat jullie waren. Door hier bij stil te staan, ben je in staat zaken te verwerken en kom je niet terecht in een strijd.

Voorkom een vechtscheiding door nu samen om de tafel te gaan. Zo heb je beiden invloed op wat er gebeurt. Door duidelijke en concrete afspraken te maken ontstaat er rust voor de toekomst. Ook worden jullie ondersteund in de onderlinge communicatie. Dit alles legt een zo goed mogelijke basis voor de toekomst.

Wat klanten over mij zeggen

“De mediator van Resolve Visie heeft ons snel en vakkundig geholpen om de scheiding rond te maken. De advocaat werd op de achtergrond ook meteen betrokken, zodat het convenant in een moeite door kon naar de Rechtbank. Twee maanden na het kennismakingsgesprek was de scheiding officieel al ingeschreven bij de Gemeente. Aan te bevelen!”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wim jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button