Mediator Helmond

Mediator Helmond

Mediator Helmond

Mediator Helmond

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Als jullie gaan scheiden, draait het om jullie allebei en beide partners bepalen. Dit geldt voor zowel de inhoud als het tempo om tot afspraken te komen.

“Jullie wensen zijn het uitgangspunt. Naast het begeleiden én het zorgvuldig regelen van de hele scheiding. krijgen jullie informatie over mogelijkheden en oplossingen waar je wellicht nog niet aan gedacht had.”

Wat houdt professionele hulp van mij als mediator Helmond in? In de moeilijke tijd die jullie meemaken, is er zowel aandacht voor de praktische én juridische zaken als voor de emotionele kant van de scheiding.

Gesprekken zijn bij jullie thuis in zowel Helmond als omgeving, zoals Asten, Deurne, Beek en Donk en Gemert. Ook is videobellen mogelijk.

Service ResolveVisie:

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Wilco jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding totaal geregeld samen met de mediator

Bij een scheiding zijn er veel zaken waarover een afspraak gemaakt moet worden. Denk bijvoorbeeld aan afspraken over de zorg voor jullie kinderen en afspraken over jullie woonsituatie. Ik help jullie door middel van mediation samen zo goed mogelijk er uit te komen. Ook is het mijn taak snel te zorgen voor duidelijkheid, voor zaken die urgent zijn. Denk bijvoorbeeld aan het duidelijk krijgen wat er mogelijk is met de eigen woning bij de scheiding. Zo wordt de scheiding volledig geregeld en je betaalt hiervoor een all-in tarief (kosten hele scheiding). Mijn dienstverlening bestaat uit:

 • Het regelen van alle praktische zaken. Waaronder het maken van afspraken over alimentatie, vermogen en schulden, de woning en inboedelverdeling. Alles wordt na overeenstemming vastgelegd in een scheidingsconvenant, deze wordt helemaal met jullie doorgenomen.
 • Het maken van goede afspraken over jullie kinderen (zorgverdeling en kinderalimentatie). Samen maken we een ouderschapsplan met passende afspraken. Jullie wensen zijn leidraad, daarnaast kijken we wat praktisch mogelijk is en altijd worden de belangen van de kinderen in de gaten gehouden. Wat betekent een bepaalde afspraak bijvoorbeeld voor hen? Ook is het mogelijk dat ik apart een kindgesprek heb met jullie kinderen. Hun ideeën en vragen worden dan besproken.
 • De juridische afronding (je hoeft zelf niet naar de rechtbank). Hiermee is de scheiding volledig afgewikkeld.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met onze deskundige mediator Helmond. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Waarom kiezen voor mediation?

Waarom kiezen voor mediation onder begeleiding van mij als scheidingsmediator Helmond? Komen jullie er samen uit, dan leg je direct een goede basis voor de toekomst. Zaken zijn goed doorgesproken en afspraken zijn duidelijk vastgelegd.

Daarnaast zijn afspraken met mediation in Helmond sneller gemaakt, waardoor je bespaart op de kosten. Ik ben onafhankelijk en onpartijdig en ben er voor jullie beiden. Je kunt van mij een persoonlijke en betrokken werkwijze verwachten. We besteden naast alle praktische zaken ook aandacht aan de emotionele impact van de scheiding en hoe jullie goed met elkaar kunnen blijven communiceren. Hiermee leg je een goede basis om straks goed verder te kunnen.

Wat klanten over mij zeggen

Goede begeleiding en betrokkenheid. In het hele, voor ons onbekende proces, goede begeleiding en ondersteuning gekregen van de mediator. Betrokkenheid en oog voor alle gezinsleden typeren de mediator van Resolve Visie. Ondanks de verdrietige situatie kijken we er met een goed gevoel op terug.”

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Wilco jullie ook kunnen helpen?
Laat je gegevens hier achter en hij neemt contact met je op! We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button