Mediator Hendrik Ido Ambacht

Mediator Hendrik Ido Ambacht

Mediator Hendrik Ido Ambacht

Mediator Hendrik Ido Ambacht

 
Keurmerk MFN mediators logo
 
High trust

Je hebt samen dingen gedeeld, kijk daar met respect op terug. Door samen afspraken te maken en om de tafel te gaan, doe je recht aan wat geweest is. Voorkom dat je bitter in het leven komt te staan en probeer te koesteren wat er geweest is.

“Door als partners samen het scheidingsbemiddelings traject in te gaan, maak je afspraken waar jullie beiden achterstaan. Dit maakt dat jullie allebei met een goed gevoel aan een nieuwe toekomst kunnen gaan werken. De periode wordt dan goed afgesloten.”

Als mediator Hendrik-Ido-Ambacht kom ik bij jullie thuis om samen alles te regelen rondom jullie scheiding. Dit houdt in dat er goede afspraken komen en ook de juridische kant neem ik voor mijn rekening. Samen regelen geeft jullie rust en duidelijkheid.

Samen afspraken maken kan moeilijk zijn door emoties en tegengestelde wensen en belangen. Door goede onafhankelijke hulp, waarbij jullie beiden worden ondersteund, wordt dit mogelijk gemaakt.

Hoe wij jullie helpen?

 • Gratis kennis­makingsgesprek
 • Gesprekken bij jullie thuis
 • Binnen 1 week een afspraak
 • Snel duidelijkheid over de woning
 • Gesprek met kinderen
 • Vaste samenwerkende advocaat

Laat Marion jullie vrijblijvend telefonisch informeren.


Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jullie scheiding volledig geregeld met de mediator

Met scheiden in 7 stappen weten jullie zeker dat alles aan bod komt en gaan we stap voor stap alles bij langs, zoals:

 • Samen met jullie worden afspraken gemaakt over de financiën bij de scheiding, alimentatie, pensioenen en jullie woning.
 • Als jullie minderjarige kinderen hebben, wordt er samen met jullie een ouderschapsplan gemaakt. Hierin worden alle afspraken rondom jullie kinderen vastgelegd. Denk hierbij aan de omgangsregeling, ga je samen naar ouderavonden, invulling van de vakanties en op welke wijze houd je elkaar op de hoogte over de kinderen?
 • De juridische afhandeling wordt verzorgd door onze vaste advocaat. Je hoeft dus niet zelf naar de rechtbank of apart een advocaat in te schakelen. Als dit is afgewikkeld, is de hele scheiding geregeld. De mediator Hendrik Ido Ambacht staat voor jullie klaar.
Logo van Resolve Visie

Download onze informatiegids!

Ontvang extra informatie:

 • Hoe werkt mediation?

 • Wat zijn de voordelen van mediation?

 • Hoe werkt het scheidingstraject?

 • Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Vul hier jouw gegevens in:

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Informatiegids ResolveVisie

We ondersteunen en ontzorgen je volledig

We ontmoeten jullie graag samen in een kosteloos kennismakingsgesprek. Maak kennis met één van onze deskundige mediators in jullie woonplaats. We horen graag waar we je mee kunnen ondersteunen en ontzorgen. Scheiden in 7 stappen →

Wat is mogelijk met ons koophuis bij de scheiding?

Je kunt je zorgen maken over jullie woonsituatie en of je kan blijven wonen in de woning. Als er een koophuis bij de scheiding is, wordt dit dan ook zo vroeg mogelijk in het traject besproken, zodat er snel duidelijkheid is. Besproken wordt:

 • De opties, zoals de woning verkopen, één van beide neemt het huis over of je houdt de woning samen aan.
 • Alle keuzes hebben voor- en nadelen en eventuele financiële/ fiscale consequenties. Denk bijvoorbeeld bij overname van de woning door één van jullie beiden, aan de verdeling van de over- of onderwaarde van de woning. Door deze inzichtelijk te maken en te bespreken kun je samen de juiste beslissing maken.
 • Eventuele tegenstrijdige belangen, zoals wie blijft in de woning wonen en wat wordt een minimum verkoopprijs?

Een scheiding is een praktische én emotionele gebeurtenis

In gesprekken bij jullie thuis worden alle praktische zaken geregeld. Hierbij is er aandacht voor de emotionele impact van de scheiding. Zowel op jullie als partners als bij kinderen, op hen. Er is dan ook apart een kindgesprek mogelijk met jullie kinderen. Hierin wordt besproken hoe hij of zij in zijn vel zit en wensen en eventuele zorgen.

In het vrijblijvende kennismakingsgesprek wordt besproken wat mijn dienstverlening inhoudt en wat ik als mediator Hendrik Ido Ambacht voor jullie kan betekenen. Ook de kosten van de scheiding (het all-in tarief) wordt besproken, zo zijn er geen verrassingen achteraf.

Wat klanten over mij zeggen

“Fijn, vertrouwd, betrokken en zakelijk waar nodig! Ik zou Marion Bongers zeker aanbevelen!.” – Marian uit Duiven

Voor ons is het belangrijk te weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren, het draait tenslotte allemaal om jullie. We zijn daarom continu bezig met het evalueren en verbeteren van onze diensten.
Benieuwd of Marion jullie ook kan helpen?
Laat je gegevens hier achter en ze neemt contact met je op!
We horen graag waar we je mee kunnen helpen en kunnen in een kosteloos kennismakingsgesprek duidelijk vertellen hoe we jullie gaan ontzorgen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Keurmerk MFN mediators logo
Keurmerk High trust logo
Call Now Button